Film online: Out of the Furnace (2013)


Out of the Furnace0 film online subtitrat
7.5/10 (119)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Out of the Furnace film online subtitrat in roameste.

Out of the Furnace 2013, film online subtitrat în Română

Out of the Furnace este un thriller american regizat de Scott Cooper (cel care a realizat filmul „”, ce a fost premiat cu două statuete Oscar în 2010) după un scenariu scris de el împreună cu Brad Ingelsby. Produs de Ridley Scott şi Leonardo DiCaprio pentru Relativity Media, filmul îi are în distribuţie pe actorii Christian Bale, Casey Affleck, Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe şi Sam Shepard. Filmul a avut parte de o premieră limitată în data de 4 decembrie, în Los Angeles şi New York, iar apoi a apărut în cinematografele din toată lumea în data de 6 decembrie, 2013.

Cu un buget de 22 de milioane de dolari, filmul se pare că va fi un eşec financiar, deoarece până acum, 23.12.2013, a recuperat doar aproximativ 11 milioane de dolari din încasările de la box office. Aşa cum se observă şi din încasări, filmul acesta n-a mai fost primit cu atât entuziasm de criticii de film precum Crazy Heart, primind note medii spre mici din partea specialiştilor, însă pe IMDb are un onorabil 7,1.

Sinopsis: Russel Baze (Bale) şi fratele lui mai mic, Rodney Jr. (Affleck), locuiesc în oraşul Pennsylvania care trece printr-o recesiune puternică şi şi-au dorit întotdeauna să plece de aici pentru a-şi construi vieţi mai bune în alte părţi. Dar atunci când un concurs de împrejurări nefericite conduc spre arestarea lui Russell, fratele lui, veteran de război în Irak, este atras într-unul dintre cele mai violente şi necruţătoare cercuri criminale din Nord-Est pentru a participa în lupte ilegale cu mâinile goale ca să obţină ceva bani de cheltuială – o greşeală care îl costă absolut totul. Eliberat din închisoare, Russell trebuie să aleagă între propria sa libertate sau să rişte totul pentru a căuta dreptate pentru fratele său.

Film Online Out of the Furnace subtitrat in limba Romana