Film online: Orphan - Orfana (2009)


Orphan - Orfana0 film online subtitrat
7.4/10 (1166)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Orphan film online subtitrat in roameste. Orphan este o de groaza aparuta in 2009.

Orphan – Orfana 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Kate Coleman (Vera Farmiga) şi soţul ei John (Peter Sarsgaard) întâmpină dificultăţi în căsnicie după ce bebeluşul lor s-a născut mort. Pierderea a afectat-o în mod deosebit pe Kate, care îşi revine şi după o criză de alcoolism. Cei doi hotărăsc să adopte o fată de origine estoniană, în vârstă de 9 ani, pe nume Esther (Isabelle Fuhrman), din orfelinatul local. În timp ce fata lor surdo-mută Max (Aryana Engineer) o primeşte bine pe Esther, fiul lor, Daniel (Jimmy Bennett), nu este chiar aşa de primitor. Kate devine suspicioasă în legătură cu trecutul lui Esther şi crede că s-ar putea să fi avut ceva probleme deoarece cunoaşte mult prea multe lucruri despre sex pentru vârsta ei.

Suspiciunile se înteţesc atunci când Esther răneşte serios o fată care o hărţuia la şcoală. Deşi la început o crede pe Esther când susţine că a fost doar un accident, ea se panichează atunci când Sora Abigail (C. C. H. Pounder), conducătoarea orfelinatului, o avertizează că lucruri rele tind să se petreacă în jurul fetei. Esther aude această conversaţie şi, după ce Sora Abigail dă să plece cu maşina, ea îl împinge pe Max în faţa maşinii, forţând-o pe aceasta să vireze brusc şi să iasă de pe drum.

Sora Abigail se grăbeşte să vadă dacă a păţit ceva Max, dar Esther o ucide cu un ciocan, iar apoi îl convinge pe Max s-o ajute să ascundă arma în căsuţa lor din copac. Kate este convinsă că se întâmplă ceva foarte rău cu Esther, dar John nu o crede. Încercând să afle mai multe detalii despre fată, Kate îi găseşte biblia ascunsă şi descoperă că ea provine de la Institutul Saarne din Estonia, despre care află ulterior că este un spital de boli mintale. Ea trimite institutului o poză cu Esther şi le cere mai multe informaţii despre fată.

Film Online Orphan - Orfana subtitrat in limba Romana