Film online: Opposite Day - Ai grija ce-ti doresti! (2009)


Opposite Day - Ai grija ce-ti doresti!0 film online subtitrat
6.9/10 (338)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Opposite Day film online subtitrat in roameste.

Opposite Day este o comedie in care copii sunt pusi la conducere in locul parintilor. Sammy, in varsta de 8 ani, cu sora lui, Carla, merg in vacanta cu bunicii lor, parintii fiind prea ocupati cu serviciul. In prima seara de vacanta Sammy isi pune o dorinta copilaroasa "Imi doresc copii sa fie la conducere". Insa el nu stia nimic din ce avea sa se intample.

Inapoi in oras prietenul lui Sammy, Chas, este folosit in experimentul tatalui sau, pentru a decoda limbajul bebelusilor, insa experimentul nu iesa cum ar trebui. Cand masinaria a fost pornita, Chas - revoltat - scoate cablurile masinariei, aceasta incepand sa explodeze. Energia si elementele au fost raspandite prin oras, aceasta facand ca personalitatiile sa se inverseze. Rezultand un oras condus de copii politisti, copii pompieri, copii judecatori, copii avocati...etc

Sammy, Carla si bunicii lor se reintorc din vacanta vazand ca lumea este mult mai diferita. Sammy este determinat sa incerce sa se distreze si sa profite de situatie in timp ce Carla este ingrijorata si atenta de la inceput. Impreuna incep sa descopere ca a fi adult responsabil nu e asa amuzant pe cum isi imaginasera. S-au impotrivit vechiului lor prieten Chas care vroia sa faca din acest accident ciudat un fenomen global.

 

Film Online Opposite Day - Ai grija ce-ti doresti! subtitrat in limba Romana