Film online: One Missed Call - Apel nepreluat (2008)


One Missed Call - Apel nepreluat0 film online subtitrat
4.8/10 (530)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
One Missed Call film online subtitrat in roameste. One Missed Call este o de groaza aparuta in 2008.

One Missed Call 2008 (Apel Nepreluat), film online DVDRip, subtitrat în Română

Beth Raymond (Shannyn Sossamon) este îngrozită de morţile a patru oameni, Shelley (Meagan Good), Leann (Azura Skye), Brian (Johnny Lewis) şi Taylor ) Ana Claudia Talancón), după ce au primit apeluri telefonice care par să vină de la ei înşişi din viitor, arătându-le data exactă a morţii lor. După fiecare persoană care moare, o bomboană roşie dură iese din gura lor. În toate cazurile, oamenii care urmează să moară văd apariţii stranii la scurtă vreme înainte să fie ucişi. Beth spune despre aceste apariţii stranii, pe care a început şi ea să le vadă, poliţiei însă aceştia n-o iau în serios, crezând că delirează.

Cu toate acestea, detectivul Jack Andrews (Edward Burns) îi crede povestea şi împreună încep să dezvăluie misterul. În cele din urmă reuşesc să dea de sursa acelor apeluri ce provin, aparent, de la o femeie pe nume Marie Layton (Rhoda Griffis), ce pare să-şi fi abuzat copiii, Ellie (Ariel Winter) şi Laurel (Raegan Lamb). Ei află că Ellie a murit din cauza unei crize de astm, iar Laurel se află într-un orfelinat după ce mama ei a dispărut. Crezând că Marie se află în spatele acestor crime, Beth merge la spitalul St. Luke ce a fost cuprins de flăcări recent și unde a fost văzută ultima oară femeia.

Ea descoperă acolo cadavrul lui Marie, care pare să fi murit arsă și ține în brațe un telefon. În timp ce o vizitează pe Laurel, Andrews merge în camera ei și-i găsește ursulețul de plus ce are un disc video pe spate. Discul conține un filmuleț din camera pe care Marie a ascuns-o pentru a le ține sub observație pe Laurel și Ellie. Pe acel filmuleț, Andrews vede adevărata sursă a crimelor și încearcă s-o avertizeze pe Beth.

Film Online One Missed Call - Apel nepreluat subtitrat in limba Romana