Film online: Odd Thomas - Thomas cel ciudat (2013)


Odd Thomas - Thomas cel ciudat0 film online subtitrat
6.9/10 (58)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Odd Thomas film online subtitrat in roameste.

Odd Thomas 2013 (Thomas cel ciudat), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Odd Thomas (Anton Yelchin) locuieşte într-un orăşel din California numit Pico Mundo. Dimineaţa zilei de 14 august începe cu el părăsindu-şi apartamentul şi întâlnindu-se cu fantoma unei adolescente pe nume Penny Kallisto, care-l conduce în tăcere spre o stradă unde Harlo Landerson conduce decapotabila sa SS Chevelle până lângă el şi îl salută. Thomas îi scoate imediat acestuia cheile din contact şi îl acuză că a răpit-o şi ucis-o pe Penny, observând două bucăţi albe de material în buzunarul său care-i aparţineau fetei. Harlo fuge de acolo, iar Thomas îl urmăreşte, iar „cursa” se încheie în camera copilului unui necunoscut.

Cei doi se luptă acolo, iar Thomas îl lasă inconştient pe Harlo şi aşteaptă la faţa locului sosirea prietenului său care lucrează în poliţie, Wyatt Prter (Willem Dafoe). Acesta ştie că Thomas are nişte puteri paranormale şi promite că va relata povestea într-un asemenea mod încât să distragă atenţia opiniei publice departe de Thomas, deoarece acesta nu doreşte să iasă în evidenţă. În naraţiunea sa, Odd Thomas spune „văd oameni morţi, dar atunci, Dumnezeule, fac ceva în legătură cu asta!” Filmul este bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Dean Koontz, iar scenariul şi regia îi aparţin lui Stephen Sommers.

Recenziile căpătate de acest film nu sunt unele tocmai plăcute, ba din contră. Pe site-ul Rotten Tomatoes, „Odd Thomas” are un rating de doar 30%, iar media generală este de 4.8/10, bazată pe recenziile a 30 de critici. În schimb, pe IMDb, lucrurile stau ceva mai bine din punctul de vedere al notelor, având o medie decentă de 6.8 bazată pe voturile a peste 12 mii de utilizatori.

Film Online Odd Thomas - Thomas cel ciudat subtitrat in limba Romana