Film online: Ocean's Twelve - Unsprezece plus una (2004)


Ocean's Twelve - Unsprezece plus una0 film online subtitrat
6.8/10 (213852)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Ocean's Twelve film online subtitrat in roameste. Ocean's Twelve este o comedie aparuta in 2004.

Ocean’s Twelve 2004 (Unsprezece plus una), film online DVDRip, subtitrat în Română

Terry Benedict (Andy García) îi localizează pe toţi cei 11 membri ai găştii lui Danny Ocean’s (George Clooney), cerându-le să-i returneze cei 160 de milioane de dolari pe care i-au furat din cazinourile sale, plus o dobândă de 38 de milioane de dolari. Mai puţini cu jumătate, grupul elaborează un nou plan pentru a da lovitura în Europa ca să evite problemele cu autorităţile din Statele Unite. Ei primesc un pont de la un informator pe nume Matsui (Robbie Coltrane) despre locaţia primului certificat de acţiuni făcut vreodată. După o serie complexă de acţiuni, ei descoperă că documentul a fost furat deja de către „The Night Fox” (Vulpea Nopţii), un alt hoţ de renume.

Detectivul Europol Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) este chemată să investigheze furtul şi realizează că discuţia ei din urmă cu ceva vreme despre un anumit jaf pe care a avut-o cu Rusty (Brad Pitt) în timpul relaţiei lor, ar fi putut să-i dea acestuia ideea de-a rezolva problema găştii sale prin această lovitură. Surprinzându-i în timp ce se pregăteau, ea îi avertizează că nu se pot pune cu Night Fox sau mentorul acestuia – un hoţ foarte priceput cunoscut drept „LeMarc” -, ambii fiind în atenţia ei de mulţi ani, dar n-a reuşit să-i prindă până acum.

Danny şi gaşca lui descoperă că Night Fox este Baron François Toulour (Vincent Cassel), un om de afaceri bogat care deţine o vilă în Lake Como. Toulour îl invită pe Danny la vila sa şi îi mărturiseşte că el l-a angajat pe Matsui să-i informeze despre acel document pentru a putea aranja această întâlnire dintr ei doi. Toulour este supărat că LeMarc nu l-a descris ca fiind cel mai bun hoţ din lume şi îl provoacă pe Danny să fure o bijuterie extrem de valoroasă şi foarte bine păzită, iar dacă va reuşi această lovitură, îi va plăti datoria pe care o are către Benedict.

Film Online Ocean's Twelve - Unsprezece plus una subtitrat in limba Romana