Film online: Ocean's Thirteen (2007)


Ocean's Thirteen0 film online subtitrat
7.2/10 (901)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Ocean's Thirteen film online subtitrat in roameste. Ocean's Thirteen este o comedie aparuta in 2007.

Ocean’s Thirteen 2007 (Acum sunt 13), film online DVDRip, subtitrat în Română

Reuben Tishkoff (Elliott Gould), într-o încercare de-a se reabilita în ultimii lui ani de viaţă, este înşelat de fostul său partener de afaceri, Willy Bank (Al Pacino). Când Bank îl forţează pe Reuben să semneze cedarea dreptului asupra noului hotel-cazinou pe care l-au construit împreună, acesta suferă un atac de cord şi rămâne imobilizat la pat. Danny Ocean (George Clooney), după o tentativă eşuată de negociere cu Bank, îşi strânge echipa şi plănuieşte să-l ruineze pe acesta chiar în ziua deschiderii hotelului, „The Bank”, pentru a-l răzbuna pe Reuben. Primul lucru pe care vor să-l facă este să-l împiedice să primească prestigiosul premiu „Five Diamond” – premiu primit de toate hotelurile pe care le-a deţinut Bank în trecut.

Saul Bloom (Carl Reiner) se pretinde a fi unul dintre examinatorii comitetului, în timp ce adevăratul examinator (David Paymer) este tratat foarte urât de asociaţii lui Ocean şi staff-ul plătit de el de la hotelul lui Bank. Cel de-al doilea plan al lor este să „mânărească” sloturile cazinoului pentru a forţa o plată de peste 500 de milioane de dolari în câştiguri şi să-l facă pe Bank să cedeze controlul cazinoului. Pentru a reuşi să umble la maşinării, ei trebuie să treacă de „The Greco Player Tracker”, un sistem de inteligenţă artificială de ultimă generaţie care monitorizează jocurile şi se asigură că toate câştigurile sunt legitime.

În timp ce echipa se pregăteşte de acţiune, lucrurile decurg prost şi îi obligă să-l abordeze pe Terry Benedict (Andy Garcia), adversarul din Ocean’s Eleven, pentru a-i cere să le finanţeze operaţiunea. Deşi Benedict îi poartă pică lui Bank şi este dispus să ajute, acesta îi oferă banii necesari lui Ocean doar dacă vor fura şi cele patru coliere pe care Bank le-a cumpărat pentru soţia sa cu ocazia ceremoniei Five Diamond Awards.

Film Online Ocean's Thirteen subtitrat in limba Romana