Film online: Ocean's Eleven - Faceţi jocurile! (2001)


Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!0 film online subtitrat
8.0/10 (297208)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Ocean's Eleven film online subtitrat in roameste.

Ocean’s Eleven 2001 (Faceţi Jocurile!), film online DVDRip, subtitrat în Română

După eliberarea sa din închisoare, Danny Ocean (George Clooney) încalcă termenii eliberării condiţionate şi merge în Los Angeles pentru a se întâlni cu prietenul şi partenerul său de infracţiuni Rusty Ryan (Brad Pitt) pentru a-i propune o combinaţie. Cei doi merg împreună în Las Vegas pentru a-i prezenta planul unui prieten bogat şi fost patron de cazinou, Reuben Tishkoff (Elliott Gould). Planul constă în jefuirea simultană a cazinourilor Bellagio, The Mirage şi MGM Grand. Cunoştinţele sale despre securitatea cazinourilor îl fac pe Reuben să fie sceptic în privinţa implicării în această lovitură, dar după ce începe să se gândească la ideea că aceasta ar putea fi o cale de-a se răzbuna pe rivalul său, Terry Benedict (Andy Garcia), care deţine toate cele trei cazinouri, acceptă să finanţeze operaţiunea.

Deoarece cazinourile sunt obligate să deţină suficienţi bani lichizi pentru a acoperi eventualele câştiguri ale clienţilor, cei trei estimează că, în seara unui meci de box extrem de aşteptat, seiful de la Bellagio va conţine peste 150 de milioane de dolari. Ocean şi Ryan recrutează opt foşti colegi şi specialişti în operaţiuni ilegale: Linus Caldwell (Matt Damon), un tânăr hoţ de buzunare priceput; Frank Catton (Bernie Mac), lucrător la cazinouri şi fost puşcăriaş; Virgil şi Turk Malloy (Casey Affleck şi Scott Caan), doi mecanici pricepuţi; Livingston Dell (Eddie Jemison) expert în electronice şi aparate de supraveghere; Basher Tarr (Don Cheadle), expert în explozibili; Saul Bloom (Carl Reiner), un puşcăriaş în vârstă şi „The Amazing” Yen (Shaobo Qin), un acrobat foarte bun.

Câţiva dintre membrii echipei merg în recunoaştere la Bellagio pentru a afla cât mai multe lucruri cu putinţă în legătură cu securitatea, rutina şi obiceiurile personalului şi chiar despre clădire însăşi. Ceilalţi produc o replică exactă a seifului de la Bellagio pentru a exersa spargerea lui şi păcălirea sistemului de securitate impresionant. Aflaţi în faza de planificare, echipa descoperă că fosta soţie a lui Ocean, Tess (Julia Roberts), se află într-o postură care-i poate afecta concentrarea şi motivaţia acestuia.

Film Online Ocean's Eleven - Faceţi jocurile! subtitrat in limba Romana