Film online: Notting Hill (1999)


Notting Hill0 film online subtitrat
7.2/10 (394)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1999
Notting Hill film online subtitrat in roameste. Notting Hill este o comedie aparuta in 1999. William Thacker (HUGH GRANT) locuieste în Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divortat, crede ca trece printr-o perioada ciudata a vietii lui - îsi împarte locuinta cu un galez bizar si barbos, pe nume Spike (RHYS IFANS), si este propietarul unei obscure librarii cu carti de calatorie, situata pe Portobello Road, strada comerciala din inima cartierului Notting Hill.

Într-o zi, ajungând la librarie, este întâmpinat de Martin (JAMES DREYFUS), entuziastul lui vânzator, iar când Martin pleaca sa-si cumpere un cappuccino se resemneaza în asteptarea unei alte banale zi de miercuri.

Dar iata ca usa se deschide încet. William ridica ochii si uimit recunoaste, în noua lui clienta, pe Anna Scott (JULIA ROBERTS), celebra vedeta de cinema. Ea cumpara o carte, schimba doua trei cuvinte si pleaca. Atâta tot.

Uluit înca de întâlnire, William se îndreapta spre primul bufet pentru a-si cumpara un suc de portocale. Cumpara, pleaca, si dând coltul strazii, se ciocneste cu Anna pe care o împroasca cu suc de portocale.

Într-o încercare de a o îmbuna pe extrem de furioasa si destul de stropita vedeta, el îi sugereaza sa vina sa se schimbe în locuinta lui, aflata în apropiere. Ea accepta. William este o gazda cam agitata, dar fermecatoare, iar Anna pleaca fara urme de suparare. Câteva momente mai târziu ea se întoarce sa-si recupereze sacosa cu cumparaturi uitata, si acolo, pe coridorul locuintei lui, plin de biciclete vechi si o scândura de calcat arsa, se întâmpla ceva extraordinar. Ea îl saruta. Nici unul dintre ei nu prea întelege de ce. Neînsemnatul librar din Londra tocmai a fost sarutat de faimoasa stea a Hollywood-ului.

Dupa o secunda vraja se rupe. Spike intra nerabdator sa însface ceva de mâncare si sa urmareasca pe video un film cu Anna Scott, nestiind ca femeia întâlnita pe hol, cu ochelari negri, era chiar marea actrita. Anna îi cere lui William sa nu spuna nimanui nimic despre cele întâmplate. El promite adaugând: “Îmi voi spune numai mie câteodata, dar nu te îngrijora, n-o voi crede nici eu.” Si ea pleaca.

Din ziua urmatoare viata lui William revine la normal. El, Spike si bucataria murdara. Peste alte câteva zile, în timp ce se relaxa pe terasa de pe acoperis, William îl întreaba întâmplator pe Spike daca n-a primit cumva vreun mesaj. “O, da” raspunde Spike, “te-a sunat o americanca numita Anna. Sta la Ritz.”

William o suna, iar ea îl invita sa ia ceaiul împreuna în camera ei de hotel. Momentul aparitiei lui la hotel se va dovedi însa dezastruos de nepotrivit. Se trezeste în mijlocul unui grup de reporteri care o asteptau pe Anna pentru interviuri. Patrunde printre ei, pretinzând ca este trimisul revistei “Horse & Hound” si ca trebuie sa-i ia un interviu în fata secretarei ei de presa despre un film pe care nu l-a vazut. Pâna la urma totul se rezolva cu bine si spre surprinderea lui, Anna accepta sa iasa cu el chiar în acea noapte, desi el se angajase sa mearga la sarbatorirea zilei de nastere a surorii lui mai mici, Honey (EMMA CHAMBERS), în casa celor mai buni prieteni ai sai Max si Bello (TIM McINNERNY si GINA McKEE).

Se întâmpla apoi ceea ce viseaza orice barbat: intra în casa prietenilor lui la bratul celei mai faimoase femei din lume. Reactiile prietenilor acopera tot spectrul: de la Bernie, care nu o recunoaste deloc, pâna la uluirea surorii sale care explodeaza într-un zgomotos “Sfinte Sisoe!”

Seara se termina cu bine. William si Anna se întorc acasa pe jos, prin gradinile din Notting Hill si se saruta neîncetat. Ziua urmatoare se duc la un film, iau cina împreuna si, târziu în noapte, se trezesc din nou în fata hotelului Ritz. Anna îl invita sa urce la ea, William accepta, numai ca în apartament îl gasesc pe faimosul ei iubit, despre care el nu stia nimic, tocmai atunci sosit din America. Anna este îngrozita, iar William, obligat sa pretinda ca este de la room-service, paraseste scena cu un maldar de vase murdare si cu inima frânta.

Toti încearca sa-l consoleze pe William: Spike, fara succes, iar ceilalti prieteni încercând sa-l cupleze cu diferite fete. Dar William nu se mai poate îndragosti: “Sansele sa gasesti pe cineva pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca la rândul lui, sunt infime”, crede el, resemnându-se sa traiasca singur.

Dar, pe neasteptate, dupa sase luni, Anna se întoarce. Publicatii de scandal inserasera fotografii ale ei de pe vremea când tânara si saraca, pozase goala. Anna era acum haituita. Ea îi cere sa ramâna la el pâna se mai potolesc spiritele. William accepta. Stau ascunsi un weekend întreg. Iubirea renaste si fac dragoste pentru prima oara.

Idila se întrerupe totusi în dimineata urmatoare, când o armata de fotoreporteri asalteaza locuinta lui. Anna este suparata, de-a dreptul furioasa. Se considera tradata si-l suspecteaza pe Spike ca nu si-a tinut gura. Pleaca fara nici un gând de întoarcere. William este din nou parasit. Îi ramâne Spike. Dar asta nu-i deloc o consolare.

Mai trece un an peste William si peste Notting Hill. William crede ca în sfârsit a uitat-o pe Anna. Dar n-a uitat-o. Aflând de la Max ca Anna se afla în Londra si filmeaza în Hampstead Heath se hotaraste sa-si mai ia o data inima în dinti si s-o viziteze.

La prima vedere lucrurile merg bine. Ea lucreaza la un film bazat pe o sugestie de-a lui si-i cere sa o astepte pentru ca: “sunt unele lucruri care trebuie puse la punct”. William, care primise niste casti pentru a asculta dialogul filmului , aude, din întâmplare, o discutie a Annei cu un alt actor. Anna se debarasa total de el, ca de o persoana jenanta din trecutul ei. “Desigur” îsi zice el, “desigur. A fost doar un vis”. Si pleaca.

În ziua urmatoare însa, Anna vine la librarie si, foarte simplu, îi cere sa se gândeasca la idea de a fi împreuna. Îi marturiseste ca n-a avut încotro si a trebuit sa-si ascunda sentimentele fata de prea indiscretul ei coleg. William, care s-a ars de prea multe ori, stie ca îi va frânge din nou inima. Ea traieste în Beverly Hills. El traieste în Notting Hill. În timp ce pe ea o cunoaste o lume întreaga, de numele lui nu-si mai aminteste nici macar mama sa. Trebuie sa zica “nu”.

William cauta din nou consolare la prietenii sai. Le povesteste despre Anna si hotarârea lui de a spune “nu”. Dar cu cât discuta mai mult, cu atât mai mult îsi da seama ca a luat o decizie gresita. Într-o încercare disperata de a salva situatia , se arunca cu toti în masina lui Max si se grabesc spre hotelul Savoy, unde Anna tine ultima conferinta de presa înainte de a pleca.

Îmbrâncindu-se pentru a-si face loc prin camera plina de jurnalisti si echipaje de televiziune în emisie, alaturi de prietenii sai intimidati de atmosfera din jur, William întelege ca are o singura sansa de a o aduce înapoi pe Anna. În fata tuturor o întreaba daca îsi mentine hotarârea de a fi împreuna. Si în fata tuturor, ea spune :”da”.

Film Online Notting Hill subtitrat in limba Romana