Film online: Night Watch - Rondul de noapte (2004)


Night Watch - Rondul de noapte0 film online subtitrat
6.6/10 (154)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Night Watch film online subtitrat in roameste. Din Rusia, cu groaza, primim filmul fantastic horror cu stil care a revolutionat cinematografia post-sovietica Rondul de Noapte (Nochnoy Dozor).
Filmul prezinta viziunea moderna a regizorului /scenaristului Timur Bekmambetov si prima parte a trilogiei dupa romanele stiintifico – fantastice, bestseller, ale lui Sergei Lukyanenko (care includ si Day Watch si Dusk Watch).
Cu o combinatie uimitoare de efecte speciale de ultima generatie, secvente de actiune pline de adrenalina si o teroare extrema, Rondul de Noapte (Nochnoy Dozor) a fost un succes imediat in Rusia natala si atunci cand a fost lansat iulie 2004 a nimicit toate succesele anterioare.
Cu un buget de doar 4 milioane de dolari, filmul a depasit in box office in Rusia atat STAPANUL INELELOR: INTOARCEREA REGELUI, cat si SPIDER-MAN 2. Intr-o tara in care nici o productie interna nu a castigat mai mult de 2 milioane de dolari, RONDUL DE NOAPTE a avut incasari de opt ori mai mari.
Avand cronici excelente in toata lumea, productia a fost reprezentanta Rusiei la Premiul Oscar® pentru un film strain din 2004.
Actiunea filmului RONDUL DE NOAPTE are loc in Moscova zilelor noastre, descoperind o lupta a unei lumi paralele care incurajeaza un armistitiu de 1000 de ani intre Fortele Luminii si fortele Intunericului.
Timp de secole, membrii sub acoperire ai Patrulei de Noapte au supravegheat lumea Creaturilor Intunericului – vampirii, vrajitoarele, fantomele si magicienii care seamana discordie in timpul noptii – iar creaturile Intunericului au la randul lor o Patrula de Zi care supravegheaza fortele Luminii. Destinul umanitatii depinde de echilibrul fragil dintre bine si rau, insa acest destin este in pericol…
Profetiile din trecut prevad ca intr-o zi va veni „Cel Ales” care poate pune capat pentru totdeauna luptei apocaliptice dintre Lumina si Intuneric. Momentul a sosit in Moscova – dar cui i se va alatura „Cel Ales”?

Film Online Night Watch - Rondul de noapte subtitrat in limba Romana