Film online: Night Train to Lisbon (2013)


Night Train to Lisbon0 film online subtitrat
7.0/10 (22)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Night Train to Lisbon film online subtitrat in roameste.

Night Train to Lisbon 2013 (Trenul de noapte spre Lisabona), film online DVDRip, subtitrat în Română

Mergând grăbit pe un pod, Raimund Gregorius (Jeremy Irons), un profesor elveţian de dialecte antice, observă o tânără femeie îmbrăcată cu o haină roşie ce stă pe margine, pregătindu-se să sară. Lăsându-şi servieta, el fuge pentru a o împiedica pe aceasta să sară. Ea pare şocată că încă mai trăieşte şi a fost salvată de un străin. Raimund observă că hârtiile din servieta sa au ieşit şi s-au împrăştiat, aşa că se grăbeşte să le strângă, iar fata îl ajută să facă asta. Ea apoi îl acompaniază până la şcoala unde Raimund predă adolescenţilor, însă pe la jumătatea cursului aceasta se ridică şi pleacă.

Îngrijorat de plecarea ei bruscă, Raimund ia haina roşie pe care a lăsat-o în urmă şi fuge după ea pentru a i-o înapoia. El încearcă s-o găsească, dar fără succes. Căutând ceva indicii pentru a-i afla identitatea femeii, el verifică buzunarele acelei haine, dar tot ce găseşte acolo este o carte colorată de mici dimensiuni, iar pe ea este scrisă adresa librăriei de unde provine aşa că merge acolo pentru a încerca să o găsească pe fată. Librarul îşi aminteşte că fata a cumpărat această carte obscură ce a fost scrisă de Amadeu do Prado, un scriitor portughez. Pe măsură ce o răsfoieşte, o mică bucată de hârtie cade pe podea.

Librarul ridică bucata de hârtie şi îi spune lui Raimund că este un bilet de tren spre Lisabona, tren care trebuie să plece peste 15 minute. Confuz şi plin de îndoieli, Raimund se grăbeşte către gară sperând că va da peste ea, iar după ce ajunge acolo nu o vede pe nicăieri, astfel că se îmbarcă el însuşi în acel tren. Ajuns în Lisabona, căutarea fetei se transformă în căutarea scriitorului Amadeu do Prado, sperând că acesta îl va conduce spre ea.

Film Online Night Train to Lisbon subtitrat in limba Romana