Film online: Nick and Norah's Infinite Playlist - Playlist pentru Nick si Norah (2008)


Nick and Norah's Infinite Playlist - Playlist pentru Nick si Norah0 film online subtitrat
7.0/10 (166)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Nick and Norah's Infinite Playlist film online subtitrat in roameste. Nick and Norah's Infinite Playlist este o comedie aparuta in 2008.

Bazat pe o nuvela de Rachel Cohn si David Levithan, lungmetrajul de fata prezinta povestea de dragoste a doi tineri ce se intalnesc la un concert punk.

Doi tineri care doresc să uite de singurătate petrec o noapte într-un club fără să aibă curaj să se gândească la faptul că această întâlnire ar putea fi prima, iar nu singura lor noapte împreună. "Nick and Norah's Infinite Playlist" este o comedie despre doi tineri singuri. Eroii principali ai acestei poveşti din New York sunt Nick (Michael Cera) şi Norah (Kat Dennings). El încearcă să depăşească impasul în care ajunsese după ce fusese părăsit de o femeie, ea vrea să uite de singurătate atrăgându-l pe Nick într-o escapadă amoroasă. Interesant este că, exceptând faptului că le place muzica, cei doi nu par a avea nimic în comun. Totuşi, situaţia este pe cale să se schimbe, deoarece o noapte în doi într-un club poate deveni prima întâlnire a unei poveşti romantice.

Film Online Nick and Norah's Infinite Playlist - Playlist pentru Nick si Norah subtitrat in limba Romana