Film online: Never let me go - Să nu mă părăseşti (2010)


Never let me go - Să nu mă părăseşti0 film online subtitrat
7.6/10 (942)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
Never let me go film online subtitrat in roameste.

Never Let Me Go 2010 (Să nu mă părăseşti), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1952, o descoperire medicală a făcut ca speranţa de viaţă a oamenilor să depăşească 100 de ani. Primele cadre prezintă un tânăr ce se află pe o masă de operaţii şi zâmbeşte la o femeie care priveşte dintr-o altă încăpere, printr-o fereastră de sticlă. Femeia respectivă este Katy H (Carey Mulligan), care narează filmul şi povesteşte diverse lucruri. Copila Kathy (Izzy Meikle-Small), împreună cu prietenii ei, ommy (Charlie Rowe) and Ruth (Ella Purnell), şi-au petrecut copilăria la internatul Hailsham House în anii ’70. Şcoala este una mai neobişnuită, iar elevii sunt încurajaţi să creeze lucrări de artă în loc să studieze lucruri specifice, iar cele mai bune lucrări ale lor ajung în ceea ce se numeşte „Galerie”.

La un moment dat, o profesoară nouă, Dra. Lucy (Sally Hawkins), îşi informează elevii în secret despre adevărata lor menire: ei există doar ca donatori de organe şi vor muri atunci când vor deveni adulţi. În ziua următoare, profesoara este concediată. Pe măsură ce trece timpul, Kathy şi Tommy se îndrăgostesc, dar Tommy pică într-o relaţie manipulatorie cu Ruth şi rămân împreună tot restul timpului petrecut la Hailsham. Deveniţi acum adulţi, cei trei prieteni sunt relocaţi la o fermă. Lor li se permite să părăsească locaţia dacă-şi doresc acest lucru, dar sfârşitul este unul inevitabil.

La fermă, ei întâlnesc foşti elevi ai şcolilor similare cu a lor, dintre care doi observă o femeie în oraşul din apropiere despre care cred că este posibil să fie persoana din care a fost clonată Ruth. Ea este încântată de această perspectivă, dar când, împreună cu Tommy, Kathy şi ceilalţi doi, merg să o revadă pe femeie ei îşi dau seama că asemănările sunt, totuşi, nesemnificative. Ruth, dezamăgită profund, spune că toţi donatorii provin din „gunoaie”, însemând că sunt clonaţi din oamenii care fac parte din societatea de jos.

Film Online Never let me go - Să nu mă părăseşti subtitrat in limba Romana