Film online: National Treasure - Comoara naţională (2004)


National Treasure - Comoara naţională0 film online subtitrat
7.2/10 (797)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
National Treasure film online subtitrat in roameste.

"O poveste dedicată acelor oameni care, mai întâi au făcut ceva ce considerau că este rău, pentru a reuşi să facă la sfârşit ceea ce era bine."
Ben Gates
NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de înaltă clasă combinat cu o căutare disperată după o comoară străveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de două mii de ani, totul pe un fundal în care apar cele mai faimoase monumente, aşezări şi repere-simbol din istoria Americii.
Producătorul Jerry Bruckheimer şi regizorul John Turteltaub colaborează din nou pentru a aduce pe ecrane o aventură proaspătă şi impresionantă ca apa unei cascade.
Din misterele acoperite de trecerea timpului, apare un film modern de acţiune despre o vânătoare de comori. NICOLAS CAGE, laureat al premiului Oscar, interpretează rolul lui Benjamin Franklin Gates, un bărbat care şi-a petrecut toată viaţa încercând să descopere o comoară despre care azi, puţini mai sunt cei care cred în ea. Este vorba de comoara Templierilor, care se crede că ar fi fost ascunsă în America. De şase generaţii, familia Gates încearcă să o descopere folosindu-se de indiciile lăsate de Părinţii Fondatori ai Americii.
De această data, Ben Gates are o cheie a misterului. Ştie că există o hartă a comorii chiar pe spatele Declaraţiei de Independenţă. Din păcate, ceea ce ştie el au aflat şi alţii, printre care cel mai aprig duşman al lui, personaj interpretat de SEAN BEAN. Ben se confruntă cu o dilemă teribilă. Fie că trebuie să fure cel mai sfânt simbol american din locul unde se află păzit de un echipaj şi de un sistem de securitate de nivel 1, sau să lase preţiosul document şi comoara în mâinile vânătorilor de comori pentru care scrupulele nu există nici măcar ca termen de dicţionar.
Gates desfăşoară o cursă contra cronometru împotriva duşmanilor şi, culmea, împotriva autorităţilor.
Alături de el este prietenul Riley (JUSTIN BARTHA), un „vrăjitor” în de-ale tehnicii de vârf şi atrăgătoarea, dar neştiutoarea Abigal Chase (DIANE KRUGER), muzeograf specializat în conservare la Arhivele Naţionale Americane. Vor putea ei să împlinească un vis care a îmbătat minţile istoricilor şi arheologilor care au plecat de veacuri pe urmele templierilor? Sau ambiţiile celor mai rapace căutători de comori?
Declaraţia de Independenţă chiar îl poate duce pe Ben până la comoară?
Iată o aventură palpitantă, care îl poartă pe spectator de la Arhivele Naţionale până la catacombele de sub New York City.

Film Online National Treasure - Comoara naţională subtitrat in limba Romana