Film online: Music and Lyrics - Muzica şi versurile (2007)


Music and Lyrics - Muzica şi versurile0 film online subtitrat
6.8/10 (391)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Music and Lyrics film online subtitrat in roameste. Music and Lyrics este o comedie aparuta in 2007.

Music and Lyrics 2007 (Muzica şi versurile), film online DVDRip, subtitrat în Română

La începutul filmului, Alex (Hugh Grant) este un star de muzică pop a cărui carieră a luat-o grav la vale şi îşi doreşte să revină în prim-planul muzicii „lipindu-şi” numele de tânăra cântăreaţă Cora Corman (Haley Bennet), care i-a cerut să-i compună o melodie intitulată „Way Back Into Love”. După o tentativă eşuată de-a pune pe hârtie versurile melodiei, el descoperă că femeia care îi îngrijeşte plantele, Sophie Fisher (Drew Barrymore), are un talent deosebit în compunerea versurilor şi îi cere ajutorul. Sophie, o studentă la litere, recuperându-se după o relaţie cu fostul ei profesor de Engleză, Sloan Cates (Campbell Scott), refuză să-l ajute.

Alex o convinge în cele din urmă să-l ajute după ce foloseşte rapid câteva versuri pe care i le-a spus pentru a face o bază a melodiei. În cursul următoarelor câteva zile, cei doi devin tot mai apropiaţi pe măsură ce compun versuri împreună, spre deliciul sorei mai mare a lui Sophie, Rhonda (Kristen Johnson), o fană înrăită de-a lui Alex. Îndeplinind cu greu termenul limită fixat de Cora pentru a preda melodia, Alex şi Sophie sunt încântaţi atunci când ea acceptă să cânte acea melodie. În timpul unei cine festive alături de managerul lui Alex, Chris (Brad Garrett), Sophie este şocată să-l întâlnească pe Sloan.

Ea încearcă să-l ia la rost, dar se vede incapabilă de-ai spune ceva, iar încercarea palidă a lui Alex de-a o apăra se sfârşeşe lamentabil. Reîntorşi la apartamentul lui Alex, cei doi îşi dau frâu liber sentimentelor. Sophie este apoi oripilată să afle intenţia Corei de-a face o adaptare sexy a melodiei „Way Back Into Love”, pe ritmuri indiene, despre care ea consideră că se îmbină perfect cu spiritul ei. Sophie este hotărâtă s-o convingă pe Cora să abandoneze ideea, dar Alex îşi dă acceptul, temându-se că va pierde bunăvoinţa tinerei interprete – lucru care conduce spre un conflict cu Sophie.

Film Online Music and Lyrics - Muzica şi versurile subtitrat in limba Romana