Film online: Mrs. Brown - Doamna Brown (1997)


Mrs. Brown - Doamna Brown0 film online subtitrat
7.4/10 (10147)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1997
Mrs. Brown film online subtitrat in roameste. Ea era una dintre cele mai puternice femei ale lumii vestului Regina imperiului britanic visata, temuta si venerata. El era unul dintre cel mai putin puternici barbati din intreaga societate, un servitor umil, a carui atributie primara era aceea de a ingriji caii. Si totusi, atunci cand imprejurarile au facut ca Regina Victoria si servitorul scotian John Brown sa se intalneasca, rezultatul a fost o prietenie care a scandalizat natiunea si aproape ca a destabilizat monarhia britanica.
Perioada victoriana a fost aceea a unui mare paradox. A fost o era de mari inventii, explorari, innoiri si schimbari dar si o era de represiuni sociale, strict moralism si divizare sociala. Si nicaieri nu se regasea acest paradox mai evident decat in persoana Reginei Victoria insasi.
In definitiv ce poate fi mai paradoxal decat o regina a Angliei, vaduva, exilata din propria dorinta, o femeie cu o vointa neclintita recunoscuta, de o inalta moralitate si cu un devotament nestins pentru sotul ei decedat avand o relatie extrem de neobisnuita cu propriul servitor scotian in timp ce familia sa se lupta pentru putere si poporul sau o chema inapoi?
Mrs. Brown este istoria adevarata a doi oameni care au sfidat conventiile politice si regulile rigide ale vietii regale pentru a fi impreuna. Povestea lor este o drama care se petrece in spatele zidurilor inalte si a ferestrelor palatului avand insa rezonanta intr-o intreaga tara.

Film Online Mrs. Brown - Doamna Brown subtitrat in limba Romana