Film online: Monster's Ball - Puterea dragostei (2001)


Monster's Ball - Puterea dragostei0 film online subtitrat
7.4/10 (142)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Monster's Ball film online subtitrat in roameste.

Monster’s Ball 2001 (Puterea dragostei), film online DVDRip, subtitrat în Română

Monster’s Ball este un film american de dramă/romance din anul 2001 regizat de germano-elveţianul Marc Forester şi îi are în rolurile centrale pe Halle Berry, Billy Bob Thorton şi regretatul Heath Ledger. Pentru rolul din acest film Halle Berry a cucerit primul şi singurul ei premiu Oscar din carieră până în momentul de faţă. Scenariul a fost scris de Milo Addica şi Will Rokos, fiind răsplătiţi cu o nominalizare la premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original. Filmul a avut un buget de doar 4 milioane de dolari şi a scos aproape 45 de milioane de la box office.

Hank Grotowski (Billy Bob Thornton), un văduv, şi băiatul lui, Sonny (Heath Ledger), sunt gardieni la închisoarea din Statul Georgia. Ei locuiesc în oraşul Jackson împreună cu tatăl lui Hank, Buck (Peter Boyle), un rasist a cărui soţie s-a sinucis. Hank supervizează execuţia unui criminal condamnat pe nume Lawrence Musgrove (Sean Combs). Procedura se dovedeşte a fi mult prea intensă pentru Sonny, care începe să vomite şi apoi leşină pe când îl transporta pe Lawrence către scaunul electric. Hank îl ia la bătaie pe Sonny după aceea pentru că a fost atât de „molâu” şi i-a stricat unui om ultimul său drum.

În timpul anilor când Lawrence a fost în închisoare, soţia acestuia, Leticia (Helle Berry), s-a străduit să îl crească pe fiul lor, Tyrell (Coronji Calhoun), care a moştenit talentul artistic al tatălui său. Pe lângă problemele casnice pe care le are de înfruntat, Leticia întâmpină şi mari dificultăţi financiare care duc la pierderea maşinii şi, mai rău decât atât, la o notificare de evacuare din casă. Într-o nevoie disperată de bani, Leticia se angajează la un restaurant. Apoi, într-o noapte ploioasă, Leticia şi Tyrell se întorc acasă pe jos şi băiatul este lovit de o maşină. Întâmplător, Hank trece pe acolo şi vede cele petrecute aşa că hotărăşte să-i ajute.

Urmăreşte online filmul Monster’s Ball 2001 (Puterea dragostei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Monster's Ball - Puterea dragostei subtitrat in limba Romana