Film online: Minority Report - Raport special (2002)


Minority Report - Raport special0 film online subtitrat
7.8/10 (929)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Minority Report film online subtitrat in roameste.

Minority Report 2002 (Raport Special), film online HD, subtitrat în Română

În aprilie 2054, Căpitanul John Anderton (Tom Cruise) este şeful unei secţii de poliţie extrem de controversată din Washington, D.C., care se ocupă de prevenirea crimelor. Aceştia folosesc viziuni din viitor generate de trei mutanţi ce pot vedea viitorul pentru a opri crimele înainte ca acestea să aibă loc; datorita acestei practici, în oraş nu s-a mai comis nici măcar o crimă în ultimii 6 ani. Deşi Anderton este un membru respectat al secţiei, el e dependent de Clarity, un drog ilegal pe care a început să-l consume după dispariţia fiului său, Sean. Deoarece se doreşte ca această forţă de prevenire a crimelor să devină una naţională, sistemul este supus unui audit de către Danny Witwer (Colin Farrell), un membru al Departamentului de Justiţie American.

În timpul auditului, mutanţii prevăd că Anderton va ucide un bărbat pe nume Leo Crow în următoarele 36 de ore. Crezând că acest incident reprezintă o înscenare din partea lui Witwer, care ştie despre dependenţa lui, Anderton încearcă să ascundă acest lucru şi pleacă rapid din zonă înainte ca Witwer să înceapă o vânătoare de oameni pentru a-l captura. El cere sfatul Dr. Iris Hineman (Lois Smith), cercetătorul şef al tehnologiei de prevenire a crimelor. Ea îi explică lui Anderton că uneori cei trei mutanţi văd lucruri diferite din viitor, iar în acest caz sistemul se bazează pe principiul majorităţii – dacă 2 mutanţi văd acelaşi lucru, cel de-al treilea, „minoritarul”, este îndepărtat.

Conform lui Hineman, mutantul femeie, Agatha, este cel mai probabil minoritara. Anderton se supune unei operaţii periculoase de înlocuire a retinei pentru a evita să fie detectat de către sistemul de recunoaştere al oraşului. El merge înapoi la PreCrime şi o răpeşte pe Agatha (Samantha Morton), care deconectează întregul sistem. Acesta o duce la un mall, acolo unde un haker îl ajută să extragă viziunile lui Agatha şi află lucruri foarte importante.

Film Online Minority Report - Raport special subtitrat in limba Romana