Film online: Mindhunters - Minţi ucigătoare (2004)


Mindhunters - Minţi ucigătoare0 film online subtitrat
7.0/10 (43286)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Mindhunters film online subtitrat in roameste.

Mindhunters – Minţi ucigătoare 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un grup de studenţi ai FBI-ului, care sunt instruiţi să devină profileri, merge alături de instructorul lor, Jake Harris (Val Kilmer), pe o mică insulă de pe coasta Carolinei de Nord pentru a completa un exerciţiu. Insula este folosită ca loc de antrenament pentru FBI şi armată, iar acolo s-a construit un orăşel. Harris a conceput un plan elaborat pentru studenţii săi, oferindu-le misiunea de-a crea profilul unui criminal în serie care a comis o crimă în acel oraş. Ei ajung pe insulă şi încep investigaţiile în ziua următoare. Prima oară găsesc o pisică moartă ce are un ceas în gură – oprit la ora 10 fix.

La acea oră, ei găsesc prima scenă a crimei şi descoperă acolo o capcană elaborată, astfel că J.D. (Christian Slater), liderul grupului, merge să verifice mai îndeaproape, dar este ucis de acea capcană. Convinşi că moartea lui nu are nicio legătură cu antrenamentele lor, grupul se îndreaptă spre doc pentru a părăsi insula. Ei se tem că pe insulă se află şi un criminal adevărat. Acţiunile lor declanşează o nouă capcană, ce le distruge barca pe care intenţionau să părăsească insula. În timp ce încearcă să se liniştească, Rafe (Will Kemp) face o cafea în care se dovedeşte a fi nişte droguri, făcându-i pe toți să-și piardă cunoștința.

Când se trezesc, ei descoperă că Rafe a fost decapitat, iar sângele lui a fost scos din corp pentru a picta niște coduri. În acest moment, fiecare dintre studenți se suspectează unul pe celălalt, dar cu toate acestea trebuie să rămână împreună pentru a încerca să deslușească acest mister macabru. Pentru a face asta, fiecare dintre ei trebuie să-și etaleze punctele forte și să facă în așa fel încât să-și țină în frâu temerile.

Film Online Mindhunters - Minţi ucigătoare subtitrat in limba Romana