Film online: Million Dollar Baby - O fata de milioane (2004)


Million Dollar Baby - O fata de milioane0 film online subtitrat
8.4/10 (1250)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Million Dollar Baby film online subtitrat in roameste.

Million Dollar Baby 2004 (O fată de milioane), film online DVDRip, subtitrat în Română

Maggie Fitzgerald (Hillary Swank), o chelneriţă din Missouri, apare la Hit Pit, o sală de sport din Los Angeles care este deţinută şi condusă de Frankie Dunn (Clint Eastwood), un antrenor genial, dar fără succese notabile în carieră. Maggie îi cere lui Dunn s-o antreneze, dar acesta o refuză, spunându-i că nu antrenează fete. Ea încearcă să-l îmbuneze pe morocănosul Frankie antrenându-se în fiecare zi până la epuizare în sala lui, chiar dacă ceilalţi o descurajează. Eddie „Scrap-Iron” Dupris (Morgan Freeman), prietenul şi angajatul lui Frankie o susţine şi o ajută cu tot ce poate. De asemenea, el este şi cel care narează povestea.

Cel mai important elev al lui Frankie „Big” Willie Little (Mike Colter), semnează cu managerul de succes Mickey Mack (Bruce MacVittie) după ce n-a mai suportat ca Frankie să-i tot refuze ofertele de-a se bate la titlu. La îndemnurile lui Scrap şi impresionat de perseverenţa ei, Frankie acceptă într-un final s-o antreneze pe Maggie. El o avertizează, totuşi, că îi va arăta doar lucrurile de bază şi după aceea îi va găsi un manager adevărat. Cel mai important sfat pe care i-l oferă este acela de-a se proteja tot timpul în ring. Înaintea primei sale lupte, Frankie o lasă pe Maggie în grija unui alt manager, spre nemulţumirea ei, dar i se alătură în mijlocul luptei şi o ajută să câştige.

Maggie îl pune să-i promită că n-o va mai abandona niciodată. Pe măsură ce trece timpul, Maggie demonstrează că este un talent înăscut şi face ravagii în boxul feminin, la categoria ei, învingându-şi cea mai mare parte a adversarelor prin KO, în prima rundă. Înstrăinat de propria fiică, Frankie ajunge să stabilească o legătură aproape paternală cu Maggie. Scrap începe să se îngrijoreze atunci când Frankie începe să respingă câteva oferte ca Maggie să se bată pentru centura mondială şi aranjează o întâlnire între ea şi Mickey Mack.

Film Online Million Dollar Baby - O fata de milioane subtitrat in limba Romana