Film online: Million Dollar Arm (2014)


Million Dollar Arm0 film online subtitrat
7.3/10 (9115)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Million Dollar Arm film online subtitrat in roameste.

Million Dollar Arm 2014 (Un braţ de milioane), film online HD, subtitrat în Română

Million Dollar Arm este un film american biografic/sport care se bazează pe povestea reală a doi jucători de baseball din India, Rinku Singh şi Dinesh Patel, care au fost descoperiţi de un impresar pe nume J. B. Bernstein după ce au câştigat o competiţie televizată. Filmul a fost regizat de Craig Gillespie după un scenariu scris de Tom McCarthy şi îi are în rolurile centrale pe Jon Hamm, Bill Paxton, Tom House, Suraj Sharma, Madhur Mittal şi Alan Arkin. Produs de Walt Disney Pictures cu un buget de 25 de milioane de dolari, filmul a fost lansat la data de 6 mai 2014 şi a avut încasări de aproape 37 de milioane de dolari.

Agentul sportiv J.B. Bernstein (Jon Hamm) şi partenerul său de afaceri, Ash (Aasif Mandvi), se străduiesc să achiziţioneze noi talente. Ei află despre un om de afaceri asiatic foarte bogat, Chang (Tzi Ma), care intenţionează să investească în atleţi asiatici. Într-un moment de inspiraţie venit pe când se uita la TV, la „Britanicii au Talent” şi la un meci de cricket, lui Bernstein i se aprinde beculeţul şi îi vine ideea de-a sonda piaţa indiană pentru a achiziţiona jucători de cricket pe care să-i transforme în jucători de baseball. Acolo se desfăşoară o competiţie cunoscută drept „Million Dollar Arm” care adună cei mai buni jucători de cricket, iar câştigătorii competiţiei sunt duşi în America pentru a avea şansa de-a deveni jucători profesionişti de baseball în prima ligă.

Cei doi îi transmit ideea lui Chang şi acesta este mai mult decât încântat, oferindu-le suportul financiar de care au nevoie şi dându-le un an pentru a obţine rezultate mulţumitoare. Bernstein pleacă într-o călătorie în India pentru a căuta jucători şi acolo descoperă doi tineri candidaţi care ar putea să fie potriviţi pentru ceea ce doreşte el să facă. El îi ia pe cei doi în America împreună cu un antrenor indian de perspectivă.

Urmăreşte online filmul Million Dollar Arm 2014 (Un braţ de milioane), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Million Dollar Arm subtitrat in limba Romana