Film online: Mean Machine - Un meci pe cinste (2001)


Mean Machine - Un meci pe cinste0 film online subtitrat
6.8/10 (179)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Mean Machine film online subtitrat in roameste.

Mean Machine – Un meci pe cinste 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenție!!! Descrierea conține spoilere!

Danny „The Mean Machine” Meehan (Vinnie Jones), un fost căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, care a fost exclus pe viaţă din acest sport deoarece a participat la aranjarea unui meci dintre Anglia şi Germania (cea mai mare rivală din Europa a englezilor), este condamnat la trei ani de închisoare pentru agresarea a doi ofiţeri de poliţie după ce a băut foarte mult şi a condus imprudent, astfel că e trimis să-şi ispăşească pedeapsa la penitenciarul Longmarsh. Odată ajuns acolo, el este luat la bătaie de gardienii închisorii din cauza comportamentului neadecvat şi apoi este abordat de directorul acelei închisori (David Hemmings) care vine cu o propunere interesantă pentru el.

Directorul îi oferă lui Meehan postul de antrenor al echipei de fotbal a gardienilor; nedorind să-şi facă duşmani ceilalţi deţinuţi, el refuză această propunere şi, în schimb, se oferă să antreneze o echipă formată din deţinuţi care vor juca împotriva gardienilor meciuri de pregătire pentru aceştia. El îl recurtează apoi pe contrabandistul Massive (Vas Blackwood) pentru a-i fi antrenor secund şi primeşte sfaturi de la un deţinut bătrân căruia i se spune Doc (David Kelly), învăţându-l pe Meehan lecţiile închisorii. Meehan câștigă respectul celorlalți deținuți atunci când atacă un ofițer, Mr Ratchett, care-l atacase pe Massive, iar apoi își umple timpul antrenând echipa de deținuți, care-l include acum și pe Monk (Jason Statham), un deținut de temut.

Între timp, directorul închisorii intră în necazuri cu „Barry the Bookie”, un agent de pariuri fără licență care i-a fost recomandat de către Skyes, un șef de închisoare, și hotărăște să încerce să-și recupereze banii pe care-i datorează prin aranjarea meciului și parierea unei sume mari pe victoria gardienilor. La pauză, lucrurile decurg foarte bine pentru echipa deținuților, Mean Machine, care conduce cu 1-0, însă acest lucru este foarte rău pentru director care nu-și poate permite să mai piardă vreun pariu, astfel că acesta apelează la mijloace neortodoxe pentru a ieși victorios.

Film Online Mean Machine - Un meci pe cinste subtitrat in limba Romana