Film online: Match Point (2005)


Match Point0 film online subtitrat
7.8/10 (465)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Match Point film online subtitrat in roameste.

Match Point 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Chris Wilton (Jonathan Rhys Meyers), un jucător de tenis profesionist care s-a retras din activitate, este cooptat la un club de tenis din Londra ca instructor. El dezvoltă o relaţie puternică de prietenie cu un „elev” bogat, Tom Hewett (Matthew Goode), după ce descoperă că ambii sunt pasionaţi de operă. Sora mai mare a lui Tom, Chloe (Emily Mortimer), este fermecată de Chris şi încep să-şi dea întâlniri. În timpul unei reuniuni de familie, Chris îi cunoaşte logodnica americană a lui Tom, Nola Rice (Scarlett Johansson), şi se înfiripă instantaneu o atracţie reciprocă între ei. Mama lui Tom, Eleanor, nu este de acord cu relaţia dintre fiul ei şi Nola, o atcriţă cu nu foarte mare succes, şi din cauza aceasta se pornesc anumite tensiuni în familie.

Chloe îl încurajează pe tatăl ei, Alec, să-i ofere o funcţie executivă lui Chris la una dintre companiile sale şi începe să devină tot mai mult parte din familie, astfel că se pune şi problema unei căsătorii. În timpul unei furtuni, după ce meseria pe care şi-a ales-o este atacată de Eleanor, Nola pleacă din casă pentru a fi singură. Chris o urmează pe Nola afară şi îi mărturiseşte sentimentele pe care le are faţă de ea, sărutându-se apoi pasional. Simţindu-se vinovată, Nola tratează acest lucru ca pe un accident, dar Chris doreşte să aibă o relaţie pe ascuns. Chris şi Chloe se căsătoresc, într-un final, dar Tom încheie relaţia cu Nola.

Spre dezamăgirea ei, Chloe nu rămâne însărcinată imediat, aşa cum şi-ar fi dorit. Chris încearcă să dea de urma lui Nola, dar ajunge să o întâlnească dintr-o pură întâmplare şi îi cere numărul de telefon, iar apoi încep o aventură amoroasă. În timp ce Chris îşi petrece timpul cu familia soţiei sale, Nola îl sună pentru a-i da o veste ce îi va schimba viaţa într-un mod radical, iar Chloe începe să-l suspecteze că are o aventură, deşi el continuă să nege acest lucru.

Film Online Match Point subtitrat in limba Romana