Film online: Maid in Manhattan - Camerista (2002)


Maid in Manhattan - Camerista0 film online subtitrat
5.6/10 (576)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Maid in Manhattan film online subtitrat in roameste. Maid in Manhattan este o comedie aparuta in 2002.

În filmul Camerista, comedia romanticã produsã de Revolution Studios, Jennifer Lopez interpreteazã rolul unei mame singure, harnicã, inteligentã si hotãrâtã, care viseazã la o viatã mai bunã. În timp ce munceste din greu la slujba sa de cameristã în hotelul de clasa întâia “Beresford” din Manhattan, ea se îndrãgosteste de un politician aflat în ascensiune care o considerã, din gresealã, ca fiind o clientã din lumea bunã a hotelului.
Oare o angajatã a unui hotel, originarã din Bronx si un gentleman bogat din centrul Manhattan-ului vor risca totul pentru a da o sansã dragostei?
Marisa Ventura (JENNIFER LOPEZ) a creat un trai decent pentru ea si pentru fiul ei în vârstã de zece ani, Ty (TYLER GARCIA POSEY), chiar dacã nu au prea multi bani. În dimineata unei zile de Sâmbãtã, Marisa îl aduce pe Ty la hotelul “Beresford”. Marisa roagã o colegã sã aibã grijã de el cât timp ea si o altã menajerã, Stephanie (MARISSA MATRONE), fac serviciul zilnic. Una din clientele hotelului, o doamnã rãsfãtatã din lumea bunã, Caroline Lane (NATASHA RICHARDSON), o roagã pe Marisa sã ducã înapoi niste haine împrumutate de ea. Dupã ce Caroline pleacã, Stephanie o convinge pe Marisa sã le probeze înainte de a le duce înapoi la magazin. Într-un moment neasteptat de nimeni, Marisa se îmbracã cu hainele elegante si scumpe.
Ty apare la usã cu chipesul Christopher (RALPH FIENNES), un candidat la functia de senator al Statelor Unite si unul dintre cei mai râvniti celibatari din Manhattan. Ty a venit pentru a-i cere permisiunea Marisei de a-l lãsa sã se plimbe prin Central Park alãturi de Christopher si câinele sãu Rufus. Christopher este atras imediat de Marisa. Bãnuind cã ea ar fi o clientã a hotelului, îi cere sã li se alãture. Marisa este pe cale de a refuza, însã Stephanie intervine si acceptã în locul ei. În ciuda atractiei evidente dintre ei, Marisa nu doreste sã îl încurajeze pe Christopher, temându-se cã va pierde tot ceea ce a clãdit cu multã muncã. Însã el o urmãreste, chiar dacã acest lucru îi va compromite cariera politicã.
Pe mãsurã ce idila, falsa identitate si bârfele de pe prima paginã a ziarelor intrã în conflict, Marisa si Christopher vor învãta cã pe mãsurã ce visele cuiva sunt mai mari, pe atât va creste si sansa ca ele sã devinã realitate.
***
REVOLUTION STUDIOS prezintã o productie RED OM FILMS, Maid in Manhattan (Camerista), film distribuit de COLUMBIA PICTURES, cu JENNIFER LOPEZ si RALPH FIENNES. Din distributie mai fac parte: NATASHA RICHARDSON, STANLEY TUCCI si BOB HOSKINS. Filmul este regizat de WAYNE WANG. Scenariul este scris de KEVIN WADE dupã o poveste de EDMOND DANTES. În rolurile secundare mai apar FRANCES CONROY, CHRIS EIGEMAN, AMY SEDARIS si PRISCILLA LOPEZ. În film mai apar actorii TYLER GARCIA POSEY si MARISSA MATRONE.
Filmul Camerista este produs de ELAINE GOLDSMITH-THOMAS, DEBORAH SCHINDLER si PAUL SCHIFF. Producãtori executivi sunt CHARLES NEWIRTH si BENNY MEDINA. KARL WALTER LINDENLAUB, A.S.C., bvk, este director de imagine. JANE MUSKY este scenografã. CRAIG McKay, A.C.E., nominalizat la premiul Oscar, este monteur. Costumele sunt realizate de laureatul premiului Oscar ALBERT WOLSKY. Muzica este compusã de ALAN SILVESTRI. Coordonator de muzicã este RANDALL POSTER.

Film Online Maid in Manhattan - Camerista subtitrat in limba Romana