Film online: Machete Kills - Machete: Ucigaş meseriaş (2013)


Machete Kills - Machete: Ucigaş meseriaş0 film online subtitrat
6.4/10 (31)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Machete Kills film online subtitrat in roameste.

Machete Kills 2013 (Machete: Ucigas meserias), film online NESUBTITRAT în Română

Machete Cortez (Danny Trejo) şi Sartana Rivera (Jessica Alba) încearcă să captureze traficanţii de arme care aprovizionează cartelurile de droguri, dar aceştia sunt protejaţi de mercenari. Liderul acestora îl răneşte grav pe Machete, care este apoi arestat de şeriful Doakes (William Sadler) şi ajutorul de şerif Celbourne (Samuel Davis). Înainte ca Doakes să-l execute, Machete este eliberat şi dus la Preşedintele Rathcock (Carlos Estevez – cunoscut nouă drept Charlie Sheen), care îi oferă cetăţenie americană în schimbul eliminării lui Marcos Mendez (Demian Bichir), un psihopat care ameninţă să lanseze o rachetă nucleară asupra oraşului Washington, D.C.

Machete acceptă şi merge în San Antonio, unde se întâlneşte cu persoana de legătură, Blanca Vasquez (Amber Heard), o concurentă la concursurile de Miss cunoscută drept „Miss San Antonio”, care-l seduce înainte de-al trimite la Acapulco pentru a se întâlni cu o altă fată, Cereza (Vanessa Hudgens), ce îl conduce spre Mendez. Machete o găseşte pe aceasta într-un bordel condus de mama ei, Madame Desdemona (Sofia Vergara), care încearcă să-l ucidă înainte de-a fugi cu Cereza. Apoi, Machete află că Mendez are dispozitivul de lansare al rachetelor conectat de inima sa. El reuşeşte să îl captureze pe acesta şi întenţionează să-l ducă înapoi în State înainte de-a merge după omul care l-a aprovizionat cu acele rachete.

La scurt timp după aceea, ei sunt atacaţi de Madame Desdemona şi asasinele sale prostituate, şeriful Doakes şi un asasin care poate lua mai multe forme, cunoscut drept Cameleonul (Antonio Banderas, Lady Gaga, Cuba Gooding, Jr., Walton Goggins). Între timp, el află că a umblat după cai verzi pe pereţi şi a privit în direcţia greşită. El este capturat în cele din urmă de către un Zaror renăscut care-l duce la şeful său, Luther Voz (Mel Gibson). În toată această situaţie îşi face apariţia şi Luz (Michelle Rodriguez), care încearcă să-l ajute pe Machete să scape.

Film Online Machete Kills - Machete: Ucigaş meseriaş subtitrat in limba Romana