Film online: MacGruber (2010)


MacGruber0 film online subtitrat
5.1/10 (117)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
MacGruber film online subtitrat in roameste. MacGruber este o comedie aparuta in 2010.

MacGruber 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

În Munţii Dzhugdzhur din Siberia, Dieter Von Cunth (Val Kilmer) şi oamenii lui preiau controlul asupra rachetelor X-5, care au focoase nucleare. De cealaltă parte a lumii, colonelul Jim Faith (Powers Boothe) şi locotenentul Dixon Piper (Ryan Phillippe) îl caută în Ecuador pe MacGruber (Will Forte), fost membru al Green Beret, Navy Seal şi Army Ranger. Cei doi îl găsesc pe MacGruber meditând într-o capelă şi încearcă să-l convingă să se întoarcă în Statele Unite pentru a-i ajuta să recupereze acele focoase. MacGruber refuză iniţial, dar apoi o amintire din trecut în care Cunth îi ucide logodnica, Casey Fitzpatrick (Maya Rudolph), chiar în ziua nunţii lor, îl face să se răzgândească şi acceptă propunera colonelului.

După ce ajunge la Pentagon şi are o discuţie încinsă cu Faith şi Piper, MacGruber hotărăşte să-şi formeze propria echipă pentru a porni în căutarea lui Cunth, refuzând oferta de-a construi echipa în jurul lui Piper. MacGruber îşi formează echipa şi se întâlnesc apoi cu Piper şi Faith pe un macadam, iar când este întrebat unde este echipa lui, el răspunde că sunt în dubiţă, alături de explozibilul său artizanal. Imediat, dubiţa sare în aer, ucigându-i întreaga echipă. Debusolat de pierderea echipei sale, MacGruber este scos din acest caz. Într-o conversaţie privată cu Piper, el reuşeşte să-l convingă să-şi facă o nouă echipă.

Grupul merge apoi la clubul de noapte al lui Cunth din Las Vegas. MacGruber urcă pe scenă şi se prezintă, apoi îşi prezintă intenţiile pentru care a venit acolo şi locul în care se va afla în ziua următoare. Bineînţeles că unul dintre asasinii lui Cunth, Hoss Bender (Andy Mackenzie), se duce în locul respectiv pentru a-l elimina pe MacGruber şi echipa lui, dar şi aceştia au un plan secret, ingenios şi… COMIC.

Film Online MacGruber subtitrat in limba Romana