Film online: Lucky (2011)


Lucky0 film online subtitrat
6.0/10 (198)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Lucky film online subtitrat in roameste. Lucky este o comedie aparuta in 2011.

Timidul Ben Keller a dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de Lucy St. Martin de când a întâlnit-o la grădiniţă, dar femeia visurilor lui este inabordabilă şi îl evită, chiar dacă nu ştie că bărbatul alături de care lucrează la birou este un criminal în serie a cărui sete de sânge este potolită numai de uciderea unor blonde ce seamănă cu subiectul afecţiunii lui.
După ce asasinează o nouă victimă şi o ascunde în dulap, Ben intră în posesia unui bilet de loterie cumpărat de către aceasta şi câştigă marele premiu în valoare de 36 milioane de dolari, iar de îndată ce devine mai bogat decât şi-ar fi imaginat vreodată, Lucy începe să îl vadă într-o altă lumină şi acceptă să se căsătorească cu el în mai puţin de 2 luni.
În timpul lunii de miere petrecute în Hawaii, Ben Keller simte nevoia imperioasă de a ucide şi îşi alege ca victimă o menajeră de hotel blondă, Lucy fiind martoră la crimă, dar luând decizia de a păstra secretul şi de a-i deveni complice soţului pentru a se asigura că nu pierde averea. Întoarsă acasă în Iowa, Lucy pune mâna pe lopată şi dezgroapă alte cadavre din curtea din spate a casei lui Ben, dar le transportă cu maşina familiei în altă locaţie şi le îngroapă din nou, fără să-l informeze pe detectivul Harold Waylon cu privire la descoperirea ei terifiantă.

Film Online Lucky subtitrat in limba Romana