Film online: Lost in Translation - Rataciti printre cuvinte (2003)


Lost in Translation - Rataciti printre cuvinte0 film online subtitrat
7.8/10 (259339)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Lost in Translation film online subtitrat in roameste.

Lost in Translation 2003 (Rătăciţi printre cuvinte), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Bob Harris (Bill Murray), un actor faimos peste care au trecut anii fără milă, soseşte în Tokyo pentru a filma o reclamă pentru whisky-ul Suntory, în schimbul căreia primeşte suma de două milioane de dolari. Charlotte (Scarlett Johansson), o tânără absolventă de facultate, este lăsată în camera de hotel de către soţul ei, John (Giovanni Ribisi), un fotograf de celebrităţi aflat în Tokyo în interes de serviciu. Charlotte este nesigură în privinţa viitorului ei împreună cu John deoarece acesta manifestă un interes mai mare faţă de modelele pe care le fotografiază, în special o tânără şi faimoasă actriţă pe nume Kelly (Anna Faris), decât faţă de ea.

În acelaşi timp şi căsnicia lui Bob, care durează de 25 de ani, este într-un oarecare impas şi îi lipseşte romantismul pe măsură ce trece prin criza vârstei mijlocii. Într-o noapte, după o şedinţă foto prelungită, Bob se retrage la barul hotelului unde este cazat. Charlotte, aflată la o masă împreună cu John şi nişte prieteni, îl observă pe Bob şi pune o chelneriţă să-i ofere o băutură din partea ei. Mai târziu, Bob şi Charlotte se întâlnesc în fiecare seară la barul hotelului pentru perioade scurte de timp până când ea îl invită să se întâlnească amândoi cu nişte prieteni de-ai ei de prin zonă.

Bob acceptă şi se duce mai târziu la camera ei de hotel în nişte haine care par destinate persoanelor dintr-o generaţie mai tânără. Între cei doi se dezvoltă o relaţie de prietenie de-a lungul aventurilor pe care le au în Tokyo în timp ce savurează diferenţele culturale dintre cele japoneze şi americane cât şi dintre generaţiile lor.

Film Online Lost in Translation - Rataciti printre cuvinte subtitrat in limba Romana