Film online: London (2005)


London0 film online subtitrat
6.8/10 (208)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
London film online subtitrat in roameste.

London 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! Descrierea conţine multe spoilere!

Syd (Chris Evans) este sunat de un prieten care-l informează că fosta lui iubită, London (Jessica Biel), dă o petrecere de „la revedere” înainte de-a se muta în California alături de noul ei iubit. Syd, care a trecut printr-o depresie puternică după ce a fost părăsit de London, are o criză de nervi la aflarea veştii şi începe să facă ravagii prin apartament de furie. El hotărăşte să meargă la petrecere, chiar dacă nu a fost invitat, şi îl ia cu el pe Bateman (Jason Statham), un bancher care-i livrează cocaină lui Syd ca un favor făcut celui care le oferă amândurora droguri de obicei.

După ce ajung la petrecerea care se desfăşoară la reşedinţa părinţilor unei fete petrecăreţe pe nume Rebecca (Isla Fisher), Bateman şi Syd merg la baie unde trag câteva linii de cocaină, beau şoturi de tequila şi discută diverse lucruri. De-a lungul nopţii, după o mulţime de droguri şi alcool consumate, Bateman îi spune lui Syd să treacă peste durerea despărţirii de London şi să-şi vadă de viaţa lui. „Petrecerii private” din cadrul petrecerii iniţiale i se alătură apoi Maya (Kelli Garner) şi Mallory (Joy Bryant), care simulează simpatie pentru Syd pentru a obţine cocaină gratis. Când află că a sosit London, Bateman îl provoacă pe Syd să meargă şi să la ea şi să-i vorbească.

După o discuţie încinsă în mijlocul petrecerii, Syd şi London pleacă de acolo şi merg într-un loc mai retras pentru a discuta. În timp ce se pregăteau să plece se porneşte o bătaie în care sunt implicaţi Syd şi Bateman pe de-o parte şi alţi oaspeţi bărbaţi pe de altă parte, din care cei doi ies cu dificultate.

Film Online London subtitrat in limba Romana