Film online: Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi şi focuri de armă (1998)


Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi şi focuri de armă0 film online subtitrat
8.4/10 (302279)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1998
Lock, Stock and Two Smoking Barrels film online subtitrat in roameste. Lock, Stock and Two Smoking Barrels este o comedie aparuta in 1998.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels 1998 (Jocuri, poturi şi focuri de armă), film online DVDRip, subtitrat în Română.

Prieteni de-o viaţă, Bacon (Jason Statham), Eddy (Nick Moran), Soap (Dexter Fletcher) şi Tom (Jason Flemyng) pun la bătaie 100K de lire sterline pentru ca Eddy, un geniu al cărţilor de joc, să poată intra într-un joc de poker cu circuit închis organizat săptămânal de Harry „The Hatchet” Lonsdale (P.H. Moriarty). Harry află despre geniul lui Eddy de la bodyguardul lui şi îşi dă seama că nu are cum să câştige împotriva lui, astfel că aranjează jocul. Eddy nu doar că pierde suta de mii de lire ci şi alte 400 de mii pe care Harry l-a făcut să-i împrumute pentru a juca în cel mai mare pot al serii.

Harry solicită să fie plătit în cel mult o săptămână. Ştiind că Eddy şi prietenii lui au şanse infime de-a strânge o jumătate de milion într-o săptămână, el îi oferă alternativa de-a prelua barul tatălui său într-o încercare de-a se răzbuna pe acesta. Bodyguardul lui Harry îi spune lui Eddy că va tăia câte un deget al fiecărui prieten pentru fiecare zi care trece peste termenul de plată. După câteva zile în care nu reuşesc să strângă banii necesari, Eddy se întoarce acasă şi îşi aude vecinii, o gaşcă de hoţi conduşi de un bărbat supranumit Dog, plănuind să jefuiască nişte cultivatorii de marijuana care se presupune că sunt plini de bani.

Eddy le spune prietenilor săi această veste şi intenţionează să-i jefuiască pe vecini atunci când se întorc plini de bani în urma propriului jaf. Tom cumpără două arme de epocă de la un traficant mărunt, însă acest lucru se dovedeşte a fi o mare greşeală din partea lui. Jaful vecinilor este încununat de succes, în ciuda unor evenimente neplăcute, iar când se întorc la apartament, gaşca este întâmpinată de cei patru prieteni care îi jefuiesc la rândul lor.

Film Online Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi şi focuri de armă subtitrat in limba Romana