Film online: Last Vegas - Burlaci intarziati (2013)


Last Vegas - Burlaci intarziati0 film online subtitrat
7.6/10 (147)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Last Vegas film online subtitrat in roameste. Last Vegas este o comedie aparuta in 2013.

Last Vegas 2013 (Burlaci întârziaţi), film online NESUBTITRAT în Română

Cu un scenariu scris de Dan Fogleman şi regizat de Jon Turtletaub („National Treasure”), această poveste a patru prieteni de-o viaţă care se reunesc la bătrâneţe în Las Vegas pentru a celebra căsătoria ultimului burlac din gaşca lor, este una destul de interesantă de urmărit. Billy (Michael Douglas), un milionar cunoscut pentru „fobia” sa faţă de căsătorie, a hotărât în cele din urmă să-şi pună pirostriile. Viitoarea lui soţie este cu vreo 30 de ani mai tânăr decât el – lucru „normal” dacă ţinem cont că e milionar. Numele fetei sau alte lucruri despre ea nu sunt importante, ea fiind doar un detaliu menit să provoace aeastă aventură nebună a celor patru bătrânei.

Şi pentru că am zis patru bătrânei, aceştia sunt Archie (Morgan Freeman), care a suferit recent un accident vascular cerebral minor şi acum se află sub stricta îngrijire a fiului său; Sam (Kevin Kline), căsătorit de mult timp şi fără prea mult chef de viaţă; Paddy (Robert De Niro), un văduv care stă toată ziua încruntat acasă, înconjurat de pozele cu răposata lui. De asemenea, Paddy este şi cel care se lasă mai greu convins să se alăture acestei aventuri, cel puţin în teorie, deoarece, printre altele, este supărat pe Billy că n-a participat la înmormântarea soţiei sale.

Ce-i aşteaptă în Las Vegas pe cei patru lupi bătrâni? Lux, mâncare grozavă, distracţie cât cuprinde şi cazare la hotelul Aria. Un alt personaj care iese în evidenţă în acest film este Mary Steenburgen care o interpretează pe Diana, o femeie de afaceri independentă care s-a transformat în cântăreaţă. Ea este genul de femeie menită să trezească spiritul jucăuş şi tineresc al peţitorilor trecuţi de vârsta a doua.

Film Online Last Vegas - Burlaci intarziati subtitrat in limba Romana