Film online: La vie d' Adele - Blue Is the Warmest Color (2013)


La vie d' Adele - Blue Is the Warmest Color0 film online subtitrat
7.8/10 (531)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
La vie d' Adele film online subtitrat in roameste.

Blue Is the Warmest Colour 2013 (La vie d’Adèle), film online subtitrat în Română

Adèle (Adèle Exarchopoulos) este o studentă în anul doi ale cărei prietene bârfesc despre băieţi şi o încurajează să meargă la o întâlnire cu un băiat care o place. Ei ies în oraş, iar apoi se culcă împreună, numai că ea nu este satisfăcută şi se desparte de el. În timp ce se plimba pe stradă într-o zi, trece pe lângă o femeie cu părul albastru şi se îndrăgosteşte instantaneu de ea. Adèle se duce mai târziu cu nişte prieteni gay într-un club frecventat de această minoritate, dar pleacă rapid de acolo şi se duce într-un bar de lesbiene, acolo unde primeşte avansuri insistente din partea unora dintre femeile de acolo.

De asemenea, femeia cu părul albastru, pe care a întâlnit-o cu ceva vreme în urmă, se află şi ea acolo şi intervine în ajutorul ei, pretinzând că Adèle este verişoara ei. Femeia respectivă se numeşte Emma (Léa Seydoux), o studentă la Arte. Cele două devin bune prietene, dar Adèle se îndrăgosteşte şi mai mult de Emma. După o vreme, ea îşi mărturiseşte dragostea faţă de Emma şi descoperă cu plăcere că sentimentele sunt reciproce, astfel că între ele se dezvoltă o relaţie amoroasă. Adèle se mută împreună cu Emma, iar apoi îşi cunosc reciproc familiile, dar Adèle nu le spune că Emma este iubita ei ci o bună prietenă.

Pe parcursul câtorva ani, cele două trăiesc împreună şi sunt foarte fericite. Adèle termină şcoala şi se alătură staff-ului de profesori la o şcoală elementară acolo unde unul dintre colegii bărbaţi prezintă un interes faţă de ea. Geloasă de faptul că Emma pare să fie mai apropiată de una dintre prietenele sale, Adèle acceptă să iasă împreună cu colegul ei. Când Emma află despre această scurtă aventură a ei se produce un scurtcircuit în relaţia lor care va fi foarte greu de reparat.

Film Online La vie d' Adele - Blue Is the Warmest Color subtitrat in limba Romana