Film online: La cara oculta - The Hidden Face (2011)


La cara oculta - The Hidden Face0 film online subtitrat
7.6/10 (95)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
La cara oculta film online subtitrat in roameste.

La cara oculta 2011 (The Hidden Face), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Hidden Face/La cara oculta este un thriller psihologic ce pune în scenă şi analizează instinctele primare ale omului, sentimentele de vină, trădare şi frică pe care le aduce sentimentul de iubire. Filmul începe cu Adrian (Quim Gutierrez), un tânăr dirijor care priveşte un filmuleţ înregistrat de iubita lui, Belen (Clara Lago), prin intermediul căruia îi spune că îl părăseşte. Adrian devine tulburat din acest motiv şi în timp ce îşi îneca amarul în alcool la un bar local, el o cunoaşte şi se împrieteneşte cu Fabiana (Martina Garcia), ajungând într-un final să devină iubiţi, iar Fabiana se mută în casa unde locuia Adrian împreună cu Belen.

Adrian devine suspect în dispariţia misterioasă a lui Belen, dar, cu toate acestea, anchetatorii nu reuşesc sa găsească vreo dovadă care să-l implice pe Adrian în dispariţia fostei sale iubite. Mai apoi se descoperă faptul că această casă este deţinută de o femeie din Germania care i-a arătat lui Belen o cameră secretă construită special pentru a se putea ascunde soţul ei în caz că l-ar fi căutat cineva deoarece era fost ofiţer SS pe vremea naziştilor. Camera este autonomă şi izolată fonic.

După aceea, Belen, geloasă pe relaţia lui Adrian cu una dintre violonistele sale, hotărăşte să-l testeze pe acesta şi se preface că îl părăseşte pentru a-i vedea reacţia. Ea înregistrează acel filmuleţ în care-i spune că nu mai doreşte să fie împreună şi se ascunde în camera aceea secretă. Camera respectivă este dotată cu o oglindă într-un singur sens, iar ea îi poate observa reacţia acestuia. După ce hotărăşte că este suficient şi vrea să iasă de acolo să-i spună adevărul, ea îşi dă seama că a pierdut cheia, iar acum nu mai poate ieşi de acolo şi nici nu poate lua legătura cu el în vreun fel.

Film Online La cara oculta - The Hidden Face subtitrat in limba Romana