Film online: Kiss the Girls - Sărutul care ucide (1997)


Kiss the Girls - Sărutul care ucide0 film online subtitrat
7.0/10 (163)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1997
Kiss the Girls film online subtitrat in roameste.

Kiss the Girls 1997 (Sărutul care ucide), film online DVDRip, subtitrat în Română

Detectivul şi psihologul criminalist Alex Cross (Morgan Freeman) se duce la Durham, Carolina de Nord, atunci când nepoata lui, Naomi (Gina Ravera), o studentă de facultate, este dată dispărută. El află de la poliţia locală, din care face parte Nick Ruskin (Cary Elwes), faptul că Naomi este cea mai recentă dintr-o serie de dispariţii ale tinerelor din această zonă. Curând după sosirea lui, una dintre fetele date dispărute este descoperită moartă, legată de un copac într-o pădure dezolantă, şi la scurtă vreme după aceea practiciana Kate McTiernan (Ashley Judd) este răpită din propria casă.

Când se trezeşte dintr-o stare în care a fost adusă din cauza drogurilor, Kate descoperă că este ţinută captivă de un bărbat mascat care şi-a luat pseudonimul de Casanova şi că este doar una dintre mai multe prizoniere. Ea reuşeşte să evadeze, însă este sever rănită atunci când sare într-un râu pentru a scăpa din ghearele acestuia. După ce îşi recuperează forţele, ea i se alătură lui Cross pentru a-l prinde pe răpitorul ei sadomasochist despre care Cross crede că este un colecţionar şi nu un criminal.

El crede că respectivul le ucide doar dacă nu îi urmează întocmai regulile. Asta înseamnă că mai este speranţă pentru a reuşi să le salveze pe celelalte femei rămase captive atâta vreme cât vor reuşi să rămână umile. Indiciile îi conduc spre Los Angeles, acolo unde o serie de răpiri şi ucideri sinistre s-au atribuit unui bărbat cunoscut drept Gentleman caller. Întorcându-se în Carolina de Nord, el descoperă noi indicii care îl conduc spre Casanova.

Urmăreşte online filmul Kiss the Girls 1997 (Sărutul care ucide), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Kiss the Girls - Sărutul care ucide subtitrat in limba Romana