Film online: Kingdom of Heaven - Regatul Cerului (2005)


Kingdom of Heaven - Regatul Cerului0 film online subtitrat
7.5/10 (1128)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Kingdom of Heaven film online subtitrat in roameste.

Kingdom of Heaven 2005 (Regatul Cerului), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1184, Balian, un fierar francez, este bântuit de suicidul recent al soţiei sale. Un crup de cruciaţi soseşte în satul său; unul dintre ei se prezintă ca fiind tatăl lui Balian, Baronul Godfrey de Ibelin. Godfrey îi cere lui Balian să se întoarcă împreună cu el la Ierusalim, însă acesta refuză. Preotul satului, fratele vitreg al lui Balian, mărturiseşte că a ordonat ca soţia lui să fie decapitată înainte de înmormântare (o practică obişnuită pentru aceia care comit suicid). Balian observă că fratele lui poartă crucea pe care o avea soţia lui înainte de-a fi înmormântată şi, într-un acces de furie, Balian îl ucide pe acesta, îi ia crucea şi fuge din sat.

Balian îşi urmăreşte tatăl în speranţa de-a primi iertare şi mântuire pentru el şi soţia lui, în Ierusalim. După ce soseşte la Godfrey, soldaţii trimişi de preotul Episcopului vin sub pretextul de a-l aresta pe Balian, dar în realitate, nepotul preotului doreşte să-l ucidă pe Godfrey şi Balian pentru ca tatăl său, iar ai el însuşi, să primească titlul de baron al lui Godfrey. În Messina, Godfrey îl ridică în rang de cavaler pe Balian şi, înainte de-a muri din cauza rănilor, îi ordonă lui Balian să servească Regatul Ierusalim şi să-i apere pe cei nevoiaşi.

În timpul călătoriei sale către Ierusalim, corabia sa este lovită de o furtună care face ca toţi cei la bord, exceptând el şi un cal, să moară. După aceea, Balian dă peste un cavaler musulman şi se luptă cu el pentru posesia calului, ucigându-l, iar apoi îi cere servitorului acestuia să-l ghideze spre Ierusalim. Servitorul îi spune că respectivul cavaler pe care l-a ucis era un membru important printre Sarazini; fapta sa îi va aduce faimă şi respect din partea acestora.

Distribuţia filmului este asigurată de: Orlando Bloom, Eva Green, Jeremy Irons, David Thewlis, Brendan Gleeson, Marton Csokas, Liam Neeson, Edward Norton, Ghassan Massoud, Khaled El Nabawy şi Alexander Siddig.

Film Online Kingdom of Heaven - Regatul Cerului subtitrat in limba Romana