Film online: Killing Me Softly - Ucide-ma cu tandrete (2002)


Killing Me Softly - Ucide-ma cu tandrete0 film online subtitrat
5.8/10 (152)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
Killing Me Softly film online subtitrat in roameste. CUM POTI SUPRVIETUI UNEI IUBIRI PATIMASE?
"Am decis sa uit ce s-a intamplat.
Mi-am zis ca a fost un test prin care trebuia sa vad cat sunt de vie"

Alice
Sã fii lovit de fulger, sau cum spun francezii, de acel "coup de foudre" - e acel moment straniu, rar, cînd doi oameni se privesc în ochi si lumea din jurul lor se topeste în intensitatea atractiei dintre ei. Heather Graham si Joseph Fiennes joacã în "KILLING ME SOFTLY", un film realizat dupã un scenariu scris de Kara Lindstrom dupã best sellerul lui Nicci French. Este un thriller erotic în regia lui Chen Kaige despre o asemenea experientã de dragoste trãitã de o tînãrã care întîlneste pe strãzile Londrei un strãin ce o fascineazã. Fãrã sã poatã uita întîlnirea care i-a provocat un fior electrizant, ea riscã totul pentru a fi lîngã bãrbatul a cãrui viatã este învãluitã de mister.
KILLING ME SOFTLY este primul film de limbã englezã a regizorului Chen Kaige, dupã succesul international pe care i l-a adus "Farewell My Concubine", film distins cu Palme D'Or. si mai recent, "The Emperor and the Assassin". Heather Graham ( Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, From Hell) si Joseph Fiennes, care a intrat în atentia publicului dupã rolul jucat în "Shakespeare In Love" si "Elizabeth" interpreteazã rolurile celor doi îndrãgostiti. Alte roluri principale au fost distribuite Natashei McElhone (The Truman Show, Ronin), lui Ulrich Thomsen (Festen) si Ian Hart (Land and Freedom, The End of the Affair).
KILLING ME SOFTLY a fost filmat la Londra, spre sfîrsitul anului 2000. Pelicula a fost finantatã de IVAN REITMAN si TOM POLLOCK, respectiv de Montecito Pictures. MGM a lansat filmul în America. MYRIAD PICTURES se ocupã de distribuirea în strãinãtate. Montecito Pictures Company a fost foondatã în 1998 de regizorul Ivan Reitman si de fostul presedinte de la Universal, Tom Pollock. Primul film realizat de ei, Road Trip, a fãcut 70 milioane de dolari în America de Nord.

Film Online Killing Me Softly - Ucide-ma cu tandrete subtitrat in limba Romana