Film online: Killer Joe - Joe, asasin în timpul liber (2011)


Killer Joe - Joe, asasin în timpul liber0 film online subtitrat
6.4/10 (135)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Killer Joe film online subtitrat in roameste.

Orice viaţă are un preţ? Asta este întrebarea cu care se confruntă Chris Smith, un vânzător ambulant de droguri care tânjește după o pauză. Când marfa îi este furată chiar de mama lui, el trebuie să facă repede rost de 6,000 de dolari sau va fi omorât. Disperat, îi cere ajutorul tatălui său, Ansel, și împreună pun la cale un plan. Planul: Mama lui Chris, care duce o viață de moralitate îndoielnică, are o poliță de asigurare ce ar șterge datoria lor și nu numai. Problema: Pentru a încasa polița, mama lui Chris trebuie să moară.

Apare detectivul Joe Cooper , un ucigaș plătit ,aprig ,cu șarmul și manierele unui gentleman. “Killer Joe” este fericit să își facă treaba, dar el nu omoară pe nimeni până nu vede ”onorariul” de 25.000 de dolari plătit în avans și integral. Disperarea tatălui și a fiului, care nu au de unde plăti onorariul se transformă rapid în deznădejde atunci când Joe le-o cere, drept condiție a amânării plății ,pe sora minoră a lui Chris,o tânără atractivă și aparent inocentă. Joe o va lua pe Dottie drept garanție până când Chris și tatăl său vor încasa polița iar taxa va fi plătită integral. Totul pare foarte simplu dar se dovedește a nu fi astfel.

Joe se îndrăgostește nebunește de Dottie care, în realitate nu e acea fată dulce percepută de toată lumea. În ciuda încurcăturilor și a tensiunilor din familie , Joe este hotărât să rămână alături de Dottie cu orice preț și , cu cât relația lor ia amploare, cu atât mai mari sunt regretele lui Chris. Măcinat de îndoieli, Chris vrea să-i spună lui Joe că renunță la serviciile sale , însă este prea târziu.

Chris se duce să încaseze banii pentru a pune capăt dezastrului pe care l-a cauzat. Spre surprinderea lui, descoperă că a fost păcălit. Iubitul mamei sale și nu Dottie este,  de fapt singurul beneficiar al poliței de asigurare . Când Joe vine să își încaseze banii și să se despartă de Dottie, el nu primește decât vestea că nu există niciun ban. Confruntându-se cu un ucigaș sociopat nervos, Chris își dă seama că lucrurile se pot înrăutăți și mai mult . Pentru el, lucrurile se termină cu o cină în familie și cu o împușcătură.

Film Online Killer Joe - Joe, asasin în timpul liber subtitrat in limba Romana