Film online: Kill the Messenger - Eliminati mesagerul! (2014)


Kill the Messenger - Eliminati mesagerul!0 film online subtitrat
7.0/10 (3793)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Kill the Messenger film online subtitrat in roameste.

Kill the Messenger 2014 (Eliminati mesagerul!), film online HD, subtitrat în Română

Filmul este inspirat dintr-o întâmplare reală petrecută în anii ’90 şi îl are în centrul atenţiei pe Gary Webb (Jeremy Renner), un reporter de la ziarul San Jose-Mercury care scrie despre traficanţii de droguri cărora li se confiscă ilegal casele de către guvern. Soţia lui (interpretată de Rosemarie De Witt) îi tolerează stilul de viaţă zbuciumat care survine din cauza ocupaţiei sale, dar până la un punct; atunci când iubita unui traficant trece pe la ei şi lasă un pachet pentru Webb, problemele din căsnicia lor încep şi ele să apară.

Se pare că femeia respectivă se foloseşte de Webb, dar făcând asta, ea îi aruncă fie povestea vieţii sale fie o poveste explozivă la propriu, fie amândouă. În dosarele pe care i le-a lăsat sunt informaţii care indică organizaţii guvernamentale ce ar fi implicate în tranzacţiile cu cocaină, un aranjament clandestin prin care CIA a putut face rost de bani pentru a finanţa nişte rebeli din Nicaragua ca aceştia să-şi poată procura armele necesare menţinerii unei rezistenţe puternice.

Intervievând un important traficant de droguri aflat într-o închisoare din America Centrală (interpretat de Andy Garcia), acesta povesteşte despre o întâlnire cu un anume „Ollie”. „Oliver North?” – întreabă Webb, un pic uluit, iar acesta îi spune că da, despre el este vorba (un membru important în Consiliul de Securitate Naţională din acele vremuri). În ciuda avertismentelor şi ameninţărilor pe care le primeşte Webb să înceteze cu această anchetă periculoasă, el nu se lasă intimidat şi îşi convinge editorii să-i publice povestea în ziar. Iniţial privit ca un erou, Webb devine rapid ţinta unei campanii de decredibilizare susţinută de CIA şi ajunge să se lupte atât pentru reputaţie cât şi pentru propria viaţă.

Urmăreşte online filmul Kill the Messenger 2014 (Eliminaţi mesagerul!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Kill the Messenger - Eliminati mesagerul! subtitrat in limba Romana