Film online: Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)


Justice League: The Flashpoint Paradox0 film online subtitrat
7.8/10 (22)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
Justice League: The Flashpoint Paradox film online subtitrat in roameste.

În timp ce vizita mormântul mamei lui, plângându-si incapacitatea de a o salva, atunci când ea a fost ucisă într-o invazie de ziua ei când era un copil, Barry Allen (super-eroul super-vitezei cunoscut sub numele de Flash) este avertizat de o spargere la Muzeul Flash de catre Căpitanul Cold, căpitanul Boomerang, Heat Wave, Mirror Master, și Top. Înfrângând pungașii, descoperă că au fost angajați de către dușmanul său profesorul Zoom să-l atragă în capcana ca parte a unui plan de a distruge a Central City. Cu ajutorul echipei Justice League, Barry dejoaca planurile lui Zoom. Desi capturat Zoom ataca cea mai mare slabiciune a lui Barry - moarte mamei lui si incapacitatea lui Flash de a o salva de la pieire, iar Barry sfarseste prin a fugi.

A doua zi, Barry se trezește pentru a descoperi că lumea sa schimbat radical: puterile sale au disparut, mama sa este în viață, Iris, soția sa este căsătorit cu altcineva, și Justice League nu există. Aquaman și forțele Atlantidei au scufundat cea mai mare a Europei, în timp ce Wonder Woman a condus amazoanele în cucerirea Mari Britanie. Atlanții și amazoanele sunt în război unul cu altul, după ce Wonder Woman a ucis-o pe Mera, soția lui Aquaman. Cyborg a alcatuit o echipă pentru a pune capăt războiului, abordându-l si pe pe Batman să li se alăture, dar acesta refuză. Pilotul Hal Jordan este recrutat de către generalul Sam Lane pentru a zbura o navă extraterestră într-un bombardament asupra atlantilor. Intregul univers este schimbat, iar Flash este singurul care poate sa faca ceva...

Justice League: Flashpoint Paradox este un film animat cu super-eroi, o adaptare a benzii desenate "Flashpoint" de Geoff Johns și Andy Kubert din 2011. Acesta este regizat de Jay Oliva, iar scenariul ii apartine lui Jim Krieg. Acesta este filmul al 17lea din Universul DC al filmelor animate originale.

Film Online Justice League: The Flashpoint Paradox subtitrat in limba Romana