Film online: Just My Luck - În căutarea norocului (2006)


Just My Luck - În căutarea norocului0 film online subtitrat
6.0/10 (419)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Just My Luck film online subtitrat in roameste. Just My Luck este o comedie aparuta in 2006.

Just My Luck 2006 (În căutarea norocului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul este centrat asupra norocoasei şi popularei Ashley Albright (Lindsay Lohan) care a avut o viaţă plină de noroc, spre deosebire de Jake Hardin (Chris Pine), impresarul trupei McFly, care e urmârit de ghinion la fiecare pas. Foarte convingătoare, Ashley reuşeşte să-l facă pe Damon Phillips (Faizon Love) să adopte ideea unui bal mascat. Când şefa lui Ashley, Peggy, află despre acest plan, este, spre surprinderea ei, impresionată de ideea ei, lăsând-o să se ocupe de această petrecere de una singură. Jake, auzind despre petrecere şi multitudinea de posibili sponsori ce vor participa, concepe un plan de-a participa şi el pentru a se întâlni cu un bărbat foarte faimos care ar putea să-i facă formaţia cunoscută.

El se dă drept dansator în cadrul balului mascat şi reuşeşte să intre. În timpul petrecerii, Ashley este abordată de o ghicitoare care o avertizează că foarte curând va fi lovită de un mare ghinion. Pe măsură ce Jake hoinăreşte prin jur, el este fermecat de aspectul lui Ashley şi o invită la un dans în timpul căruia se sărută. Niciunul dintre ei nu-i vede chipul celuilalt deoarece ambii poartă măşti. În timpul sărutului, norocul li se schimbă: Jake preia norocul lui Ashley, iar ea preia ghinionul lui.

Jake îl vede pe Phillips, bărbatul faimos pe care-l căuta, şi îl salvează de un taxi care era cât pe ce să-l lovească. Drept mulţumire că l-a salvat, Phillips, care deţine o casă de discuri importantă, acceptă să semneze cu formaţia McFly. Între timp, ghinionul lui Ashley îşi face simţită prezenţa şi ajunge la închisoare după o neînţelegere. Disperată să-şi recapete norocul, Ashley merge la ghicitoare care-i explică faptul că, pentru a face totul să revină cum era trebuie să sărute din nou persoana de la petrecere. Problema e că nu ştie cum arată respectivul şi începe o căutare nebună pentru a-l găsi.

Film Online Just My Luck - În căutarea norocului subtitrat in limba Romana