Film online: Just Like Heaven - Ca in rai (2005)


Just Like Heaven - Ca in rai0 film online subtitrat
7.3/10 (69070)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Just Like Heaven film online subtitrat in roameste. Just Like Heaven este o comedie aparuta in 2005.

Just like Heaven 2005 (Ca în Rai), film online DVDRip, subtitrat în Română

Atenţie! Descrierea conţine spoilere!

Elizabeth Masterson (Reese Witherspoon), o tânără doctoriţă la urgenţe a cărei muncă reprezintă viaţa ei, este implicată într-un accident de maşină serios în timp ce se îndrepta spre o întâlnire pe neve. Trei luni mai târziu, David Abbott (Mark Ruffalo), un arhitect peisagist ce se recuperează după moartea bruscă a soţiei sale, se mută în apartamentul care îi aparţinea lui Elizabeth. Spiritul ei începe să apară prin apartamentul lui David. Cu proprietăţi şi abilităţi fantomatice, e clar că ceva nu este în regulă. Ea poate apărea şi dispărea brusc, trece prin pereţi şi odată preia controlul asupra acţiunilor lui.

Când se întâlnesc, amândoi sunt surprinşi, iar Elizabeth nu este deocamdată conştientă de trecutul său recent şi refuză să creadă că a murit. David încearcă să îi exorcizeze spiritul din apartament, dar nu are niciun succes. Din moment ce el este singurul care o poate vedea sau auzi, ceilalţi cred că suferă de halucinaţii şi vorbeşte singur. Între David şi spiritul lui Elizabeth se formează o „legătură”, atât cât se poate aşa ceva, şi el o ia în afara oraşului pentru a-i arăta o grădină minunată pe care a proiectat-o. Elizabeth îi spune că are senzaţia că a mai fost acolo înainte şi, de fapt, grădina era ceva la care visase ea.

Împreună, asistaţi de un bibliotecar medium, Darryl (Jon Heder), Elizabeth şi David află cine este ea, ce i s-a întâmplat şi de ce sunt conectaţi ei amândoi. Ea nu este moartă, ci se află în comă şi este ţinută în viaţă doar de aparate, dar doar pentru scurtă vreme deoarece în testamentul ei scrie că în caz de i se întâmplă ceva rău şi ajunge în această situaţie, doreşte să fie decuplată de la aparate, astfel că David încearcă disperat să o împiedice pe sora ei, Abby, s-o deconecteze de la aparate.

Film Online Just Like Heaven - Ca in rai subtitrat in limba Romana