Film online: Just Friends - Prieteni si atat (2005)


Just Friends - Prieteni si atat0 film online subtitrat
6.8/10 (440)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Just Friends film online subtitrat in roameste. Just Friends este o comedie aparuta in 2005.

Just Friends 2005 (Prieteni şi atât), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1995, Chris Brander (Ryan Reynolds) este un student obez şi comportament de „gigant blând”. El participă la petrecerea de absolvire a celei mai bune prietene a sa, şi pe care o iubeşte în secret, Jamie Palamino (Amy Smart). Planul său este să-i mărturisească sentimentele scriindu-i în anuar. Când Chris încearcă să-i returneze anuarul lui Jamie, acesta îi este smuls din mână de fostul iubit al ei, Tim (Ty Olsson). Tim citeşte confesiunea lui Chris cu voce tare şi îl umileşte în public, iar sentimentul este cu atât mai greu de suportat atunci când Jamie nu-i împărtăşeşte interesul romantic.

Chris primeşte doar un sărut pe obraz şi Jamie îi spune că ei doi sunt ca fraţii. El pleacă în lacrimi de acolo şi jură că va pleca din oraş şi nu se va mai întoarce până când nu va obţine un succes mai mare decât cel al colegilor de liceu. Zece ani mai târziu, Chris a slăbit drastic, devenind un adevărat Don Juan, şi este un producător muzical de mare succes în Los Angeles. Bineînţeles, este şi un afemeiat. Înaintea Crăciunului, şeful lui Chris, KC (Stephen Root), îi cere să însoţească o cântăreaţă pop, pe nume Samantha James (Anna Faris), tocmai la Paris, pentru a se asigura că aceasta va semna cu casa lor de discuri.

În timpul călătoriei la Paris, Samantha îşi incendiază accidental avionul privat şi obligă pilotul să aterizeze de urgenţă în New Jersey, aproape de oraşul natal al lui Chris. El o duce pe cântăreaţă la casa mamei lui pentru a petrece noaptea şi profită de ocazie pentru a se reîntâlni cu fostele sale cunoştinţe, printre care şi Jamie. La barul local, Chris se întâlneşte cu Tim, care a devenit între timp un gras chel alcoolic. Jamie îşi face şi ea apariţia, lucrând ca barman, iar Chris plănuieşte s-o impresioneze şi s-o seducă, dar câteva probleme neaşteptate îl împiedică să-şi ducă planul la bun sfârşit.

Film Online Just Friends - Prieteni si atat subtitrat in limba Romana