Film online: Joy Ride - Gluma mortala (2001)


Joy Ride - Gluma mortala0 film online subtitrat
7.0/10 (205)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Joy Ride film online subtitrat in roameste. Joy Ride este o de groaza aparuta in 2001.

Joy Ride – Glumă mortală 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Lewis Thomas (Paul Walker), student la universitatea UC Berkeley din California, îşi face bagajele pentru a se întoarce acasă în vacanţa de vară. Încercând s-o facă pe prietena lui din copilărie, Venna (Leelee Sobieski), să se uite la el într-un mod diferit faţă de simplu amic, Lewis se oferă s-o ducă acasă cu maşina în ceea ce ar fi un fel de excursie de-a lungul ţării. El îşi returnează biletele de avion şi cu banii respectiv cumpără o maşină (ale dracului bilete, scumpe mai sunt!), îndreptându-se apoi spre Colorado. Totuşi, mama lui îl sună şi îi cere să-l scoată pe cauţiune pe fratele lui problematic, Fuller (Steve Zahn), în Salt Lake City. Spre nemulţumirea lui Lewis, Fuller se autoinvită în excursia lor.

Fraţii se opresc apoi la o parcare de camioane unde Fuller îl convinge pe Lewis să facă o farsă unui camionagiu care se identifică drept „Rusty Nail” (Ted Levine). Lewis se dă drept femeie şi stabileşte o întâlnire cu acesta într-o cameră de hotel, dar în loc să-i dea numărul corect al camerei, îl dă pe cel vecin, acolo unde este cazat un om de afaceri (Kenneth White) cu care Fuller a avut o scurtă altercaţie atunci când s-au cazat.

În acea noapte rece şi ploioasă, fraţii îl aşteaptă pe Rusty Nail să sosească şi îl aud bătând la uşa vecină. Ei continuă să asculte şi aud un ţipăt al omului de afaceri care e atacat de Rusty. Şocaţi, ei rămân în cameră tot restul nopţii. A doua zi dimineaţă, fraţii sunt interogaţi de poliţie şi descoperă că omul de afaceri a fost atacat brutal şi mutilat, dar încă trăieşte şi se află în comă. Rusty Nail scapă cu uşurinţă de autorităţi datorită anonimităţii sale. Din nou pe drum, fraţii sunt contactaţi prin intermediul unui radio cumpărat de la Rusty, care îi întreabă ce face „fata” şi începe să-i urmărească pentru a primi scuze pentru farsă.

Film Online Joy Ride - Gluma mortala subtitrat in limba Romana