Film online: Joy Ride: Dead Ahead - Gluma mortala 2 (2008)


Joy Ride: Dead Ahead - Gluma mortala 20 film online subtitrat
6.0/10 (4852)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Joy Ride: Dead Ahead film online subtitrat in roameste.

Joy Ride 2: Dead Ahead 2008 (Glumă mortală 2), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu un camionagiu ce se află într-o parcare de camioane dintr-o zonă rurală. Este noapte şi plouă cu putere, iar o prostituată întră într-unul din camioane pentru a-şi oferi „serviciile” camionagiului din interior. Camionagiul se dovedeşte a fi Rusty Nail şi rosteşte fraza „Îmi place ploaia. Îi ţine pe toţi înăuntru şi spală totul.” El îi cere prostituatei să iasă în ploaie pentru a se uda. Atunci când începe să se agite în legătură cu comportamentul lui bizar şi spune că vrea să plece, Rusty blochează uşile şi îi cere să iasă pe geam. Apoi, închide geamul pe jumătate, blocând-o acolo şi porneşte de pe loc, decapitând-o atunci când trece pe lângă o remorcă.

Filmul trece apoi la noii protagonişti, Melissa şi logodnicul ei Bobby (Nicki Aycox şi Nick Zano), care se află într-o excursie de-a lungul ţării cu maşina proprie, dorind să ajungă în Las Vegas pentru a se căsători. Alături de ei se află şi sora Melissei, Kayla (Laura Jordan) şi iubitul ei Nik (Kyle Schmid). Când maşina li se strică în deşert, ei găsesc o casă ce pare abandonată, iar în hambar descoperă o maşină cu rezervorul plin. La insistenţele lui Nik şi Kayla, Bobby acceptă să ia maşina pentru a-şi continua drumul, însă Melissa lasă un bilet proprietarilor pentru a fi contactaţi.

Melissa (care are părul blond) primeşte primeşte un apel telefonic în care i se spune că este văzută. Se pare că cineva i-a urmărit şi acesta îi transmite „cred că ai ceva ce-mi aparţine deoarece eu am acum ceva ce-ţi aparţine” la scurtă vreme după ce Bobby dispare din restaurantul la care se opriseră. Ei descoperă apoi radioul din filmul trecut în maşină pe care Rusty îl foloseşte pentru a discuta, ordonându-le să-şi distrugă telefoanele şi să-i urmeze ordinele întocmai pentru a nu-l ucide pe Bobby.

Film Online Joy Ride: Dead Ahead - Gluma mortala 2 subtitrat in limba Romana