Film online: Johnny English Reborn - Johnny English... se întoarce! (2011)


Johnny English Reborn - Johnny English... se întoarce!0 film online subtitrat
7.0/10 (70661)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
Johnny English Reborn film online subtitrat in roameste. Johnny English Reborn este o comedie aparuta in 2011.

Johnny English Reborn 2011 (Johnny English se întoarce), film online DVDRip, subtitrat în Română

La opt ani după evenimentele din , fostul Sir Johnny English (Rowan Atkinson) învaţă arte marţiale în Tibet drept penitenţă pentru misiunea ratată din Mozambic care l-a făcut să-şi piardă rangul de cavaler. Cu toate acestea, el este contactat de MI7, solicitându-i-se să se reîntoarcă. Johnny se întoarce la sediul MI7 din Londra şi noua şefă, „Pegasus” (Gillian Anderson), îi încredinţează misiunea de-a preîntâmpina un complot de asasinare a Premierului Chinei în timpul unei întâlniri cu Primul Ministru britanic. Johnny se mai întâlneşte cu un alt agent, Simon Ambrose (Dominic West), şi inventatorul Patch Quartermain (Tim McInnerny). De semenea, lui i se oferă un partener novice în persoana lui Colin Tucker (Daniel Kaluuya).

În Hong Kong, English descoperă o adresă care-l conduce spre fostul agent CIA, Titus Fisher (Richard Schiff). Fisher mărturiseşte că este membru al unui grup de asasini numit „Vortex”, care i-a sabotat lui English misiunea din Mozambic. Vortex deţine o armă secretă care are nevoie de trei chei metalice pentru a fi deschisă, iar Fisher arată una. El este ucis de un asasin (Pik-Sen Lim) deghizat în om de serviciu, iar cheia ajunge pe mâinile unui alt membru al grupului. După o urmărire prin Hong Kong, English reuşeşte să recupereze acea cheie de la agent.

În avionul spre casă, English dă servieta ce conţine cheia unei stewardese ce se dovedeşte a fi agent Vortex. Kate Sumner (Rosamund Pike), psiholog, îl face pe English să-şi reamintească evenimentele petrecute în misiunea din Mozambic şi identitatea celui de-al doilea şef al Vortexului, Karlenko (Mark Ivanir), un spion rus. Johnny decide să se întâlnească cu el pe un teren de golf din afara Londrei şi în timp ce joacă golf ei sunt atacaţi de acelaşi asasin din Hong Kong, care încearcă să-i omoare de la distanţă cu ajutorul unei puşti cu lunetă.

Film Online Johnny English Reborn - Johnny English... se întoarce! subtitrat in limba Romana