Film online: John Q. (2002)


John Q.0 film online subtitrat
7.6/10 (80849)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2002
John Q. film online subtitrat in roameste.

John Q 2002, film online DVDRip, subtitrat în Română

John Quincy Archibald (Denzel Washington) şi soţia lui Denise (Kimberly Elise) văd cum fiul lor Michael (Daniel E. Smith) se prăbuşeşte în timpul unui meci de baseball. După ce se fac o serie de investigaţii la spital, John este informat de Dr Raymond Turner (James Woods) şi Rebecca Payne (Anne Heche), administratorul spitalului, că Michael are inima mărită şi necesită un transplant. Totuşi, deoarece John a fost retrogradat la compania unde lucrează de la normă întreagă la jumătate de normă, asigurarea lui de sănătate a fost modificată şi noua poliţă nu acoperă intervenţia chirurgicală, punându-i în situaţia de-a fi nevoiţi să acopere din buzunarul lor restul de 30% din sumă (75.000$).

Familia încearcă să strângă suma necesară, dar nu reuşesc să adune decât o treime. În cele din urmă, sătui să tot aştepte, managerii spitalului decid să-l externeze pe Michael, iar Denise îi spune lui John să „facă ceva”. Nedorind să-şi lase fiul să moară, John intră în spital cu un pistol, adună câţiva ostatici şi cere ca fiul lui să fie trecut pe lista donatorilor cât mai repede cu putinţă. Negociatorul care vine la faţa locului, locotenentul Frank Grimes (Robert Duvall), încearcă să-l calmeze pe John înainte de toate.

Între timp, John şi cei 11 ostatici stau de vorbă şi află tot mai multe unii despre ceilalţi. Ei încep să înţeleagă situaţia disperată în care se află John şi îl susţin, iar el se asigură că vor primi tratamentul pentru care se aflau în camera de urgenţe în acel moment. După o perioadă, John acceptă să elibereze câţiva dintre ostatici în schimbul punerii fiului său pe lista de transplanturi. El îi eliberează pe Steve (Troy Winbush) şi Miriam (Troy Beyer), un cuplu care se afla acolo pentru ca femeia să fie consultată în legătură cu sarcina şi o femeie pe nume Rosa (Martha Chaves) cu copilul său. Apoi, însă, intervine Gus Monroe (Ray Liotta), şeful poliţiei din Chicago, care complică foarte tare lucrurile pentru John.

Film Online John Q. subtitrat in limba Romana