Film online: Jeepers Creepers - Tenebre (2001)


Jeepers Creepers - Tenebre0 film online subtitrat
6.6/10 (67642)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Jeepers Creepers film online subtitrat in roameste. Jeepers Creepers este o de groaza aparuta in 2001.

Jeepers Creepers 2001 (Tenebre), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul urmează o zi din viaţa a doi fraţi, Trish (Gina Philips) şi fratele ei Darry Jenner (Justin Long). În timp ce merg cu maşina în Florida rurală, un şofer misterios (Jonathan Breck) încearcă să-i scoată de pe drum. După ce lasă vehicolul să-i depăşească, ei văd mai târziu aceeaşi camionetă cu un bărbat solid ce pare să arunce un cadavru într-un canal. Şoferul, dându-şi seama că cei doi fraţi l-au văzut, îi urmăreşte şi încearcă pentru a doua oară să-i scoată în afara drumului. După ce scapă cu greu de el, Darry insistă să se întoarcă pentru a cerceta biserica abandonată de lângă acel canal.

Darry începe să se târască în interiorul canalului, în timp ce este ţinut de Trish, dar ea îl scapă şi fratele său cade în canal. Pe fundul acelui canal, el găseşte sute de cadavre acolo, iar apoi descoperă un pasaj către biserică. Cei doi fraţi pleacă de acolo şi se opresc la o benzinărie de unde sună la poliţie. Apoi, sunt sunaţi de o femeie misterioasă care îi avertizează că se află într-un imens pericol. Derutaţi şi panicaţi, ei ignoră avertismentul femeii. Veştile circulă cum că biserica respectivă a fost cuprinsă de flăcări şi toate dovezile existenţei acelor cadavre au fost distruse. Trish şi Darry pleacă de la benzinărie fiind escortaţi de poliţie.

Pe drum, maşina poliţiei este atacată şi poliţiştii sunt ucişi de şoferul misterios din camioneta veche, iar apoi cadavrele sunt încărcate în camionetă. Scăpând din nou, Trish şi Darry se opresc la casa unei bătrâne, rugând-o să sune la poliţie. După o confruntare teribilă cu bărbatul care-i urmăreşte, cei doi pornesc din nou la drum şi ajung la o secţie de poliţie locală pentru a-şi aştepta părinţii să vină să-i ia de acolo, dar între timp primesc vizita lui Jezelle Gay Hartman (Patricia Belcher) care se prezintă drept femeia care i-a sunat mai devreme pentru a-i avertiza şi le spune cine este cu adevărat această creatură ce se află pe urmele lor.

Film Online Jeepers Creepers - Tenebre subtitrat in limba Romana