Film online: Jeepers Creepers 2 - Tenebre 2 (2003)


Jeepers Creepers 2 - Tenebre 20 film online subtitrat
6.2/10 (36100)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Jeepers Creepers 2 film online subtitrat in roameste. Jeepers Creepers 2 este o de groaza aparuta in 2003.

Jeepers Creepers 2 (Tenebre 2) 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

La trei zile de la evenimentele din primul film, Billy Taggart (Shaun Fleming) îşi ajută tatăl să plaseze sperietori de ciori în lanul de porumb. După ce verifică una dintre sperietori el observă că are picioare cu gheare. Când sperietoarea prinde brusc viaţă el fuge spre fermă pentru a cere ajutor, dar este ajuns din urmă. Pe măsură ce tatăl lui, Jack Taggart Sr. (Ray Wise), şi fratele mai mare, Jack Taggart Jr. (Luke Edwards), se apropie de el, sperietoarea sare în sus cu Billy şi îşi ia zborul în înaltul cerului. Ziua următoare („a 23-a zi”), roata unui autobuz şcolar în care se află echipa de baschet a liceului şi majoretele face explozie.

Uitându-se mai atent, ei observă că roata a fost tăiată cu o armă artizanală confecţionată din fragmente de os. În timp ce stau pe marginea drumului şi aşteaptă ajutor, Big K (Kasan Butcher) vede ceva zburând prin aer, iar colegii de echipă fac mişto de el spunându-i că este doar un stol de păsări. Cu roata autobuzului reparată, ei pornesc din nou la drum şi Minxie (Nicki Aycox) are o viziune cu Darry Jenner (Justin Long), victima din primul film, şi cu Billy Taggart, ambii avertizând-o despre prezenţa lui Creeper. Ea apoi îl vede cum le distruge pentru a doua oară cauciucul autobuzului, lăsându-i iarăşi blocaţi pe drum.

În timp ce unul dintre antrenori, Charlie Hanna (Thom Gossom, Jr.), trimite rachete de semnalizare, The Creeper îl ia și fuge cu el, însă nimeni nu vede acest lucru. Șoferul autobuzului, Betty Borman (Diane Delano) începe să-și facă griji și le spune tuturor să se întoarcă în autobuz. Odată intrați acolo, The Creeper apare din nou și o ia pe Betty. Când antrenorul Dwayne Barnes (Tom Tarantini) se întoarce în autobuz și îl întreabă pe Jack ce a văzut, acesta îi replică „Și-a luat zborul”.

Film Online Jeepers Creepers 2 - Tenebre 2 subtitrat in limba Romana