Film online: It's a Disaster (2012)


It's a Disaster0 film online subtitrat
6.3/10 (152)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
It's a Disaster film online subtitrat in roameste. It's a Disaster este o comedie aparuta in 2012.

It’s a Disaster 2012 (E un dezastru!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Patru cupluri se întâlnesc pentru a lua masa împreună, iar acest lucru devine de-a lungul anilor o tradiţie ce se transformă într-o adunare presărată cu tensiuni şi stângăcii. În timp ce se adună într-o după amiază, ei fac cunoştinţă cu cel mai nou membru al grupului şi încep să depene vechi amintiri. Când bărbaţii încearcă să repare cablul TV pentru a prinde un eveniment sportiv important, ei îşi dau seama curând că liniile de comunicare cu restul lumii au fost pierdute. La televizor se văd doar purici, internetul este picat, iar telefonul fix nu funcţionează nici el.

După ce apare la uşa lor un vecin îmbrăcat într-un costum ciudat de culoare galbenă şi îi anunţă că au explodat nişte „bombe murdare”, ce conţin unele substanţe toxice, în marile oraşe din Statele Unite ale Americii, inclusiv cel care se află la vreo 15 kilometri distanţă de locul în care se află ei, cuplurile trebuie să accepte ideea că s-a produs un dezastru serios, chiar dacă nu sunt semne vizibile că acest lucru este adevărat. Ei încep să-şi ia măsuri de siguranţă sigilând toate gurile de aerisire şi punând bandă adezivă în jurul geamurilor sau uşilor.

Atunci când reuşesc în sfârşit să facă o legătură radio, ei aud despre gravitatea situaţiei prin intermediul unui mesaj de urgenţă automat. Profesorul de chimie din cadrul grupului spune că, deoarece atacul a fost chimic şi nu radiologic, îi mai despart doar câteva ore înainte de-a înfrunta cu toţii o moarte cruntă. Dar în ciuda acestei veşti apocaliptice care i-a luat pe toţi pe nepregătite, un lucru rămâne cert: aceste patru cupluri nu vor permite ca un posibil sfârşit al lumii să intervină în mijlocul relaţiilor lor şi a problemelor de cuplu ce trebuiesc rezolvate.

Actorii care fac parte din distribuţia filmului sunt: Rachel Boston, David Cross, America Ferrera, Jeff Grace, Erinn Hayes, Kevin M. Brennan, Blaise Miller, Julia Stiles şi Todd Berger.

Film Online It's a Disaster subtitrat in limba Romana