Film online: Into the Woods - In inima padurii (2014)


Into the Woods - In inima padurii0 film online subtitrat
6.6/10 (34682)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Into the Woods film online subtitrat in roameste. Into the Woods este o comedie aparuta in 2014.

Into the Woods 2014 (În inima pădurii), film online HD, subtitrat în Română

Un brutar (James Corden) şi soţia lui (Emily Blunt) îşi doresc foarte tare să aibă un copil împreună, însă nu pot face asta pentru că asupra lor a fost aruncat un blestem de infertilitate de către o vrăjitoare malefică (Meryl Streep) cu multă vreme în urmă, atunci când l-a prins pe tatăl brutarului furându-i nişte boabe de fasole, iar mama vrăjitoarei a pedepsit-o pe aceasta cu urâţenie veşnică. Vrăjitoarea se oferă să ridice blestemul, însă doar dacă brutarul şi soţia lui îi vor aduce nişte lucruri care să-i redea frumuseţea.

Lucrurile pe care trebuie să le aducă sunt: o vacă albă precum laptele, o pelerină roşie ca sângele, păr galben ca porumbul şi un pantof pur ca aurul. Solicitările vrăjitoarei îi fac pe cei doi să se întâlnească mai târziu cu Jack (Daniel Huttlestone), care îşi vinde vaca „Albă ca Laptele” şi căruia brutarul îi oferă în schimbul vacii nişte boabe magice de fasole pe care le are de la tatăl lui (cele furate de la vrăjitoare) şi care ajung să creeze vrejuri gigantice.

După aceea, ei se întâlnesc şi cu Scufiţa Roşie (Lilla Crawford), a cărei pelerină roşie ca sângele o observă atunci când Scufiţa se opreşte să cumpere nişte bunătăţi pentru bunica ei, cu Rapunzel (MacKenzie Mauzy), fiica adoptată a vrăjitoarei pe lângă al cărei turn soţia brutarului trece, şi cu Cenusăreasa (Anna Kendrick), care dă peste soţia brutarului în timp ce fuge de prinţul (Chris Pine) care o urmăreşte. După o serie de tentative eşuate şi aventuri, brutarul şi soţia lui ajung să strângă toate elementele necesare, însă finalul „fericit” pe care-l anticipau se pare că nu e chiar aşa fericit.

Urmăreşte online filmul Into the Woods 2014 (În inima pădurii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Into the Woods - In inima padurii subtitrat in limba Romana